Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MicroLine 590 Elite
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
00036103
Categorie
Een dot matrix printer of impact matrix printer is een printer met een printkop, die print door een lint waar inkt op zit tegen het papier aan te slaan, zoals een typemachine dat vroeger deed. Het grote verschil met een typmachine is uiteraard de snelheid, maar een ander belangrijk verschil is dat letters getekend worden door een matrix van punten (naalden), een zogenaamde "dot matrix". Daardoor kunnen verschillende lettertypes en alle mogelijke tekeningen worden geprint. Omdat het printen gedaan wordt door druk uit te oefenen op het papier, werken deze printers ook met carbonpapier. Erg handig als u bijvoorbeeld rekeningen wilt printen.
dot matrix-printers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8647
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:06:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer :
De korte redactionele beschrijving van OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer

MicroLine 590 Elite
Meer>>>

OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer.
De Microline 590 Elite bevat Oki-Smart technologie. Hierbij wordt de dikte van het ingevoerde papier gemeten, waarna de afstand tussen afdrukkop en papierrol hierop wordt afgesteld. Dit maakt het mogelijk om te wisselen tussen losse vellen en enkel/meervoudig kettingpapier zonder te stoppen voor het invoeren van papier en handmatig afstellen van de printkop. De Microline 590 Elite is bijzonder geschikt voor toepassingen van middelgrote volumes waarbij behoefte is aan hoge specificaties en frequent wisselen tussen diverse afdrukmedia. Voeg daaraan toe het hoge betrouwbaarheid en gebruiksgemak en u heeft een printer die voldoet aan de meeste printbehoeften. Ook is toepassing van kleur mogelijk met de optionele kleurenkit.

Kenmerken:
- 80 koloms matrixprinter
- 24-naalds Oki-Smart printkop
- Afdruksnelheid tot 360 tekens per seconde
- Meervoudige kettingformulieren (origineel + 4 kopieën)
- Flexibele papierverwerking - eenvoudig wisselen tussen diverse afdrukmedia
- Voor marketing- en verkoopafdelingen - afdrukkwaliteit, hoge afdruksnelheden, en flexibiliteit met een vleugje kleur
- Kredietcontrole en financiele afdelingen - toevoeging van kleur om tekst te accentueren en onderscheid te maken tussen credit en debet.
Korte samenvatting OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer:
Deze korte samenvatting van de OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI MicroLine 590 Elite, 360 x 360 DPI, 360 tekens per seconde, Epson LQ, 64 KB, 10000 uur, 53 dB
Lange samenvatting OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer :

OKI MicroLine 590 Elite. Maximale resolutie: 360 x 360 DPI. Maximum printsnelheid: 360 tekens per seconde. Standaard printertalen: Epson LQ. Buffergrootte: 64 KB. Mean time between failures (MTBF): 10000 uur

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI MicroLine 590 Elite Kleur 360tekens per seconde 360 x 360DPI dot matrix-printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printkwaliteit
Kleur *
Yes
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
360 x 360 DPI
Printsnelheid
Maximum printsnelheid *
De maximale printsnelheid in tekens (characters) per minuut (cps).
360 tekens per seconde
Printtechnologie
Standaard printertalen
Epson LQ
Geheugen
Buffergrootte *
64 KB
Duurzaamheid
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
10000 uur
Geluidsproductie
Geluidsniveau
53 dB
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
8 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
398 x 345 x 116 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220 - 230 V AC; 240 V AC
Standaard mediaformaten
63.5 - 254mm
X