Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Designjet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
4200
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Designjet 4200 Scanner
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1280A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0808736549547
Categorie
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 31269
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:52:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar garantie met on-site service op de volgende werkdag
Lange productnaam HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner :
De korte redactionele beschrijving van HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner

Designjet 4200 Kleur (200 dpi): 3,8 cm/sec, zwart-wit (200 dpi): 7,6 cm/sec, Enhanced: 2400 x 2400 dpi, Dubbel tri-lineaire kleuren-CCD’s
Meer>>>

HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner.
Breid uw grootformaat mogelijkheden uit door toevoeging van een kleurenscanner. Daarmee maximaliseert u de efficiency van de bestaande apparatuur en verhoogt u de productiviteit. Dit scansysteem is
gemakkelijk te integreren in de werkstroom, zodat u er onmiddellijk mee aan de slag kunt.


De ideale oplossing voor repro-inrichtingen en printservicebureaus die hun grootformaat serviceaanbod willen uitbreiden met scannen in kleur. Dit gebruiksvriendelijke, volledig geïntegreerde scansysteem is ook ideaal voor professionele GIS-gebruikers die bestaande documenten moeten
digitaliseren en de aanwezige grootformaat printers maximaal willen benutten.

Vergroot de functionaliteit van uw printer door een compleet print-, scan- en kopieersysteem te creëren
- Produceert zwart-wit en kleurenscans van bestaande grootformaat documenten tot 1067 mm breed met een dikte tot 15 mm: ideaal voor grote originelen op zwaar karton.
- Maakt zeer nauwkeurige elektronische kopieën van grote documenten met een scanresolutie van 424 ppi optisch en 2400 ppi enhanced; de lijnaccuratesse bedraagt 0,15%.
- De gescande bestanden kunnen met de meegeleverde cd-writer worden gearchiveerd op cd of elders in het netwerk.

Verhoog uw productiviteit met state-of-the-art prestaties die in al uw scanbehoeften voorzien
- Snel kleurenscans produceren met 38 mm per seconde, zwart-wit scans met 76 mm per seconde.
- Scans opslaan in de meest gangbare bestandsformaten, zoals PDF, TIFF en JPEG.
- Gescande afbeeldingen optimaliseren met de kleurcorrectie- en 2D-filters: scherpere kleuren, zachtere beelden en mogelijkheid tot vervagen.
- Snel en gemakkelijk grote volumes of batch-jobs verwerken, waarbij gescande bestanden in de uitvoerbak worden geplaatst.

Gebruiksvriendelijke software: scannen, kopiëren en printen met één druk op de knop in uw eigen werkstroom
- Het grafische touch-screen leidt u stap voor stap door de scanprocedure.
- Gemakkelijk communiceren via het netwerk met het toetsenbord en de modernste communicatiestandaarden.
- Het systeem kan worden aangesloten op HP Designjet 5000, 1050, 800 en 500 serie printers met de voorgeconfigureerde drivers en netwerkinterfaces.
- De kleurkalibratie tussen het HP scansysteem en HP grootformaat printers waarborgt consistentie tussen originelen en kopieën.
Korte samenvatting HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner:
Deze korte samenvatting van de HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Designjet Designjet 4200 Scanner, 1067 x 0 mm, 24 Bit, Paginascanner, CCD, PDF,TIFF, 256 MB
Lange samenvatting HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner :

HP Designjet 4200 Scanner, Designjet. Maximum scanformaat: 1067 x 0 mm, Kleurdiepte invoer: 24 Bit. Soort scanner: Paginascanner. Type beeldsensor: CCD, Scan bestandsformaten: PDF,TIFF, Intern geheugen: 256 MB. Typisch stroomverbruik: 180 W. Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows (95, 98, Me, NT 4.0, 2000, XP) through Windows domain or FTP service, Mac OS 9.X...

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Designjet 4200 Scanner Paginascanner, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Scannen
Maximum scanformaat *
1067 x 0 mm
Kleurenscans *
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Film-scannen *
No
Kleurdiepte invoer
24 Bit
Grijsniveaus
256
Design
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Paginascanner
Prestatie
Type beeldsensor *
CCD
Scan bestandsformaten
PDF,TIFF
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
256 MB
Type processor
Intel Pentium III
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
850 MHz
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TCP/IP
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
180 W
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows (95, 98, Me, NT 4.0, 2000, XP) through Windows domain or FTP service, Mac OS 9.X and Mac OS X through FTP service, UNIX/Linux through FTP service
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
18 - 32 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Certificaten
Energy Star-certificaat
No
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
Compliant with the requirements for Class A ITE products: EU (EMC Directive), USA (FCC Rules), Canada (DoC), Australia (ACA), New Zealand (MoC), Japan (VCCI), Taiwan (BSMII)
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
93,5 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
System recovery software for the scanning system including HP Macroinstaller with Microsoft Windows drivers for HP Designjet 500, 800, 1000, 5000 series printers.
Overige specificaties
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
2029 x 770 x 1250 mm
Duur scan
20 s
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100 - 240 VAC (± 10%), 50/60 Hz, 8 amp
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
Non-abrasive paper, vellum, mylar, sepia, blueprints, plastic film, plastic laminate, foam board, cardboard (no plywood, stone plates, metal plates or abrasive, dirty, rough, sharp edged, metal clamped, burned surfaces)
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
300 x 300 DPI
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
14 GB
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Lijnnauwkeurigheid
± 0.15%
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Papierverwerking
List of the standard and optional input and output paper handling options available with this product
Straight through scan paper path for sheet and cardboard originals, output basket, all-wheel drive (contour adjustment, precision rollers)
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 Fast Ethernet 10/100Base-TX for scan to file
Kleurenprinttechnologie
Closed-loop colour calibration if used together with HP Designjet printing systems
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
2029 x 770 x 1250 mm
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
18 - 32 °C
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
Latest software available from HP Designjet website, http:///PostSalesSelect.html
Beeld schalings-/vergrotingsbereik
1 - 10000%
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
Print/scan/copy operation controlled through an easy-to-use LCD colour touch-screen and intuitive software
Service en support
List of service and support software included within the system
3C auto-maintenance system (automatic alignment to fraction of pixel, automatic stitching to fraction of pixel, basic calibration, precision colour calibration, maintenance sheet)
Scankwaliteit (zwart, presentatie)
300 DPI
Scanresolutie (zwart, conceptkwaliteit)
200 DPI
Scankwaliteit (kleur, presentatie)
300 DPI
Scanresolutie (kleur, conceptkwaliteit)
150 DPI
Kopieerinstellingen
List of settings available for the copier function on All-in-One products; do not include the percentage range for reduction/enlargement
Type of original, image crop and align preview, lightness, saturation and RGB controls, sharpen/blur, mirror copy, enlarge/reduce, panelling, tiling, nesting, accounting
Kopieerresolutie (afbeeldingen in zwart-wit)
300 x 300 dpi
Kopieerresolutie (tekst en afbeeldingen in kleur)
Output resolution for colour text and/or graphics, expressed in dots per inch
300 DPI
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
None (not supported)
Soort toetsenbord
Mini
Lineaire scansnelheid
3.8 cm/sec / 7.6 cm/sec
Verwerking van uitvoer
Straight through scan paper path for sheet and cardboard originals, output basket, all-wheel drive (contour adjustment, precision rollers)
Scankwaliteit (zwart, standaard)
300 DPI
Scankwaliteit (kleur, standaard)
300 DPI
X