Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F4791J
Categorie
Een notebook, ook wel bekend als laptop, is een draagbare computer. Voor u een notebook koopt, is het belangrijk te bedenken of u de notebook voornamelijk op reis of juist op een plaats waar u beschikking over netstroom heeft, wilt gaan gebruiken. Indien u de notebook voornamelijk op reis wilt gebruiken, is het verstandig een model te kiezen waarop u lang kunt werken zonder opnieuw op te laden, dus met een speciale stroombesparende 'mobiele' processor, een goede batterij en een niet te groot scherm. Wilt u uw notebook voornamelijk ergens gebruiken waar u hem in het stopcontact kunt steken, dan kunt u beter een notebook kiezen met een gewone processor en een normale batterij, dat scheelt veel in de prijs en u heeft deze functies toch niet nodig. Neemt u in plaats daarvan een groter beeldscherm, dat werkt en kijkt veel prettiger!
Notebooks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 10762
Deze statistiek is gebaseerd op de 93527 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91428 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 03:52:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: een jaar wereldwijde garantie op hardware, batterij en accessoires. een reeks flexibele garantie-opties en upgrades zijn beschikbaar. meer informatie over garantie en support in uw regio is te vinden op de hp website: www.hp.com
Lange productnaam HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro :
De korte redactionele beschrijving van HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro

de nieuwe hp omnibook 510 combineert complete pc functionaliteit met maximale mobiliteit in een nieuw, stijlvol design. deze notebook is niet alleen mooi, maar ook praktisch: de magnesium behuizing voor extra duurzaamheid, het oppervlak met rubber coating
Meer>>>
HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro.

de nieuwe hp omnibook 510 combineert complete pc functionaliteit met maximale mobiliteit in een nieuw, stijlvol design. deze notebook is niet alleen mooi, maar ook praktisch: de magnesium behuizing voor extra duurzaamheid, het oppervlak met rubber coating om glijden te voorkomen en een comfortabele polssteun waarborgen uw werkcomfort.

Korte samenvatting HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro:
Deze korte samenvatting van de HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro

Lange samenvatting HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP omnibook 510 PIII-M/1.13 GHz 256M/30g 12.1" TFT XGA mdm/LAN dvd+expbase WXP Pro

X