Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Multi-Port Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DP-300U/B
Categorie
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10964
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:28:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server

3-poorts printserver
Meer>>>

D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server.
De DP-300U multi-poort printserver is ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik van een groep printers die zich op een centrale locatie bevinden, bijvoorbeeld in een datacentrum of een computerkamer. De server is uitgerust met 2 parallele printerpoorten en 1 USB-poort zodat 2 parallele printers en 1 USB-printer via het netwerk gedeeld kunnen worden. Het apparaat ondersteunt verschillende netwerkbesturingssystemen en zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit en goede prestaties, zodat ruimschoots tegemoet wordt gekomen aan de afdrukbehoeften van uw kantoor.

Meervoudige poorten besparen kosten
Met 3 printerpoorten beschikbaar op één toestel hoeft u geen aparte printserver voor iedere printer te installeren. Deze multi-poort printserver is slechts iets duurder dan een printserver met één enkele poort. Als uw printers dicht bij elkaar staan, heeft het zin om maar één in plaats van drie printservers aan te kopen. Alle printers zijn via een printerkabel op een printerpoort van de server aangesloten.

Gelijktijdig afdrukken op alle printers
Deze printserver is uitgerust met een krachtige processor, groot geheugen en snelle printerpoorten. Hij zorgt ervoor dat het afdrukken van uw netwerkbestanden snel gaat. Alle printers die op dit toestel zijn aangesloten, kunnen hun printopdracht tegelijkertijd afdrukken, waarmee uw multi-poort printserver dezelfde prestaties biedt als drie afzonderlijke printservers met één enkele poort.

Ondersteuning van verschillende netwerkbesturingssystemen
De DP-300U ondersteunt de volgende netwerkbesturingssystemen: Windows 95, 98, ME, NT 4.0, XP, Apple MacOS met AppleTalk, Linux, Solaris, SCO Unix, IBM AIX en NetWare 5.x native NDS. Beter nog, u kunt verschillende besturingssystemen op verschillende printers configureren en ervoor zorgen dat ze tegelijkertijd afdrukken. Dit geeft u veel flexibiliteit als u voor de DP-300U kiest.

Bi-directionele printercommunicatie
Het ondersteunde HP PJL protocol voor bi-directionele printercommunicatie biedt u essentiële informatie over de netwerkprinter.

Productkenmerken:

2 parallele printerpoorten, 1 USB 1.1 poort die een USB-printer ondersteunt
Multi-printerpoorten zijn ideaal om printers in groepen in te delen
De 10/100 Mbps Fast Ethernet poort met automatische detectie kan gemakkelijk op het netwerk worden aangesloten
Een Windows-gebaseerd beheerprogramma voor eenvoudige installatie/beheer van printopdrachten
Bi-directionele communicatie voor het verzamelen van informatie over en het melden van de status van de aangesloten printers
Groot flash-geheugen met eenvoudige software-opwaardering
SNMP en MIB-II (RFC 1213) ondersteuning voor platform-onafhankelijk beheer
Eenvoudige web-gebaseerde configuratie vanaf een willekeurige browser
Korte samenvatting D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server:
Deze korte samenvatting van de D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Multi-Port Print Server, Ethernet LAN, IEEE 802.2,IEEE 802.3, SNMP, Telnet, 292 g, Stroom, 0 - 50 °C
Lange samenvatting D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server :

D-Link Multi-Port Print Server. Netwerkconnectietype: Ethernet LAN, Netwerkstandaard: IEEE 802.2,IEEE 802.3. Beheerprotocollen: SNMP, Telnet. Gewicht: 292 g. LED-indicatoren: Stroom. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 118 x 193 x 31 mm, Ondersteunde protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, EtherTalk

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Multi-Port Print Server Ethernet LAN print server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkconnectietype *
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Ethernet LAN
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.2,IEEE 802.3
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP, Telnet
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
292 g
Indicatie
LED-indicatoren
Stroom
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
118 x 193 x 31 mm
Ondersteunde protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, EtherTalk
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
UnixWare, IBM AIX, Microsoft Windows 95/98, SunSoft Solaris, Apple MacOS, HP-UX, Novell NetWare, SunOS, SCO Unix, Microsoft Windows 2000 / NT4.0, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 98 Second Edition / Windows ME
Netwerkfuncties
TCP/IP, AppleTalk, NetBEUI/NetBIOS
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x serial - RS-232 - 9 pin D-Sub (DB-9) 2 x parallel - IEEE 1284 (EPP/ECP) - 25 pin D-Sub (DB-25), USB/parallel
X