Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
56 Kbps V.92/V.90 modem
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFM-562E/EU
Categorie
Device which converts digital data from computers into electric signals which can be transmitted over a telephone line, and convert electric signals which it receives into digital data for computers.
modems
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29452
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem

EXTERNAL 56KBPS V.92 VOICE FAX MODEM
Meer>>>

D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem.
De D-Link DFM-562E modem is een V.92/V.90, 56 Kbps analoge modem die ontworpen is voor thuisgebruikers en gebruikers in kleine kantoren. Hij kan op elke telefoonpoort aangesloten worden om bureaucomputers en notebooks van een inbelverbinding met internet te voorzien.


Goedkope internetverbinding
De DFM-562E modem kan op elke telefooncontactdoos aangesloten worden en draait automatisch het nummer als hij door een computer geactiveerd wordt. Met dit goedkope toestel kunnen thuisgebruikers op internet surfen of toegang tot e-mail krijgen.

Data- & faxtransmissie
De DFM-562E compacte en lichtgewicht modem biedt een zend- en ontvangstsnelheid voor faxtransmissie tot 14.4 Kbps en communicatiesoftware die met AT-commando's compatibel is. De modem voert een V.42bis & MNP 2-4 datacompressie en foutcorrectie uit voor een snelle en betrouwbare overdracht/ontvangst.
Productkenmerken:

ITU-T V.92/V.90 standaard
Ontvangstsnelheid tot 56 Kbps, zendsnelheid tot 48 Kbps
Fax-modus met zend- en ontvangstssnelheid tot 14.4 Kbps
Ondersteunt een antwoordapparaat (TAM) en ingesproken berichten middels de meegeleverde software
Ondersteunt Quick Connect (QC), PCM-upstream, V.44 datacompressie en modem in standby
DTMF en pulse dialing
Korte samenvatting D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem:
Deze korte samenvatting van de D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem, 56 Kbit/s, ITU-T V.92/V.90
Lange samenvatting D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem :

D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem. Modemsnelheid: 56 Kbit/s. Datalink-protocollen: ITU-T V.92/V.90

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 56 Kbps V.92/V.90 modem 56Kbit/s modem, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Modem
Modemsnelheid
56 Kbit/s
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
ITU-T V.92/V.90
Technische details
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
V.42bis & MNP 2-4
Speciale eigenschappen
V.44, TAM, QC, PCM
X