Full Icecat
COMPLETE coverage for your product portfolio
banner icon

Full Icecat

Volledige contentdekking voor uw portfolio 
Full Icecat bevat uitgebreide productinformatie van tienduizenden merken in een gestandaardiseerd formaat. De standaardisatie maakt het mogelijk producten eenvoudig te categoriseren, filteren, zoeken en vergelijken.

Full Icecat biedt een hoge dekking op standaardportfolios en snelle levering van nauwkeurige, volledige, uitgebreide productinfomatie in duizenden categorieën. De Full Icecat-dekking is de hoogste in de markt en ondersteunt meer talen dan enige andere bron. Full Icecat verlaagt de kosten voor uitgebreide productinformatie, optimaliseert de kwaliteit van productinformatie en verbetert de conversie en de winkelervaring van consumenten en professionals.

Full Icecat biedt een zeer flexibel datacreatieproces en de mogelijkheid tot verdere uitbreiding naar verschillende productgroepen op basis van de hoge Icecat-kwaliteitsnormen, inclusief een hoog niveau van lokalisatie en consistentie.

Rich media van participerende Open Icecat-merken zijn ook beschikbaar in Full Icecat, maar zijn in sommige gevallen pas beschikbaar na toestemming van het betreffende merk. Icecat kan hierbij behulpzaam zijn.
 • Verrijkte productinformatie

  Professionele meertalige content met volledig gestandaardiseerde specificaties en aanvullende multimedia-elementen.
 • Internationale standaarden

  Ondersteuning van internationale standaarden zoals UNSPSC of GTIN (EAN/UPC) maakt het zeer eenvoudig om internationale catalogi te integreren.
 • Professionele Zoek & Vergelijk & Filter

  De volledig gestandaardiseerde features en feature waarden geven de comsument de mogelijkheid tot een verfijnde zoekactie, nauwkeurige filtering en side-by-side vergelijking van de producten.
 • Cross-Selling (Opties en Alternatieven)

  Uitgebreide en logische cross-selling relaties geven consumenten de mogelijkheid aanvullende producten snel en eenvoudig aan te schaffen.
Voor een betere gebruikservaring op onze website gebruiken wij cookies. Als u doorgaat op onze site gaan we ervan uit dat u hier geen bezwaar tegen heeft.