This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Battery-Biz B-9727 batterij voor camera's/camcorders Lithium-Ion (Li-Ion) 1000 mAh

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Battery-Biz
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
B-9727
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
B-9727
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Battery-Biz: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 4652
Deze statistiek is gebaseerd op de 96956 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 10:12:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Battery-Biz B-9727 batterij voor camera's/camcorders Lithium-Ion (Li-Ion) 1000 mAh:
Deze korte samenvatting van de Battery-Biz B-9727 batterij voor camera's/camcorders Lithium-Ion (Li-Ion) 1000 mAh-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Battery-Biz B-9727, 1000 mAh, 3,7 V, Lithium-Ion (Li-Ion)

Lange samenvatting Battery-Biz B-9727 batterij voor camera's/camcorders Lithium-Ion (Li-Ion) 1000 mAh:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Battery-Biz B-9727 batterij voor camera's/camcorders Lithium-Ion (Li-Ion) 1000 mAh, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Battery-Biz B-9727. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion), Capaciteit van de accu/batterij: 1000 mAh, Accu/Batterij voltage: 3,7 V. Gewicht: 95 g