Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Barracuda Networks Barracuda NextGen Firewall Cold Spare F900 CCE firewall (hardware)

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Barracuda Networks
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Barracuda NextGen Firewall Cold Spare F900 CCE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BNGIF900A.CCE-C
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
Firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Barracuda Networks: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 320
Deze statistiek is gebaseerd op de 96859 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 Dec 2018 19:53:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Barracuda Networks Barracuda NextGen Firewall Cold Spare F900 CCE firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de Barracuda Networks Barracuda NextGen Firewall Cold Spare F900 CCE firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Barracuda Networks Barracuda NextGen Firewall Cold Spare F900 CCE

Lange samenvatting Barracuda Networks Barracuda NextGen Firewall Cold Spare F900 CCE firewall (hardware):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Barracuda Networks Barracuda NextGen Firewall Cold Spare F900 CCE firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Barracuda Networks Barracuda NextGen Firewall Cold Spare F900 CCE

Land Distributeur
Australia 1 distributor(s)