Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WTY 1YR POST WTY 9X5X4
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91Y3159
Categorie
Does not fit in any category
Niet gecategoriseerd
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorLenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 244
Deze statistiek is gebaseerd op de 87930 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 85932 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 aug 2017 13:59:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4 :
De korte redactionele beschrijving van Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4

WTY 1YR POST WTY 9X5X4
Meer>>>
Korte samenvatting Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4:
Deze korte samenvatting van de Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4

Lange samenvatting Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Lenovo WTY 1YR POST WTY 9X5X4

X