This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Apple desktop computer DDR-SDRAM Tower PowerPC G4 0,25 GB 60 GB PC

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Apple
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
desktop computer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
M8787B/A
Categorie
PC's ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen: - Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer. - Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden. - Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd. - Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt. - Harde schijf, dit is het
PC's/werkstations
Icecat Product ID : 2413
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Apple: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 7504
Deze statistiek is gebaseerd op de 96995 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Apple desktop computer DDR-SDRAM Tower PowerPC G4 0,25 GB 60 GB PC:
Deze korte samenvatting van de Apple desktop computer DDR-SDRAM Tower PowerPC G4 0,25 GB 60 GB PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Apple desktop computer, 0,867 GHz, PowerPC G4, 0,25 GB, DDR-SDRAM, 60 GB

Lange samenvatting Apple desktop computer DDR-SDRAM Tower PowerPC G4 0,25 GB 60 GB PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Apple desktop computer DDR-SDRAM Tower PowerPC G4 0,25 GB 60 GB PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Apple desktop computer. Frequentie van processor: 0,867 GHz, Processorfamilie: PowerPC G4. Intern geheugen: 0,25 GB, Intern geheugentype: DDR-SDRAM. Totale opslagcapaciteit: 60 GB. Discreet grafische adapter model: NVIDIA GeForce4 MX. Type behuizing: Tower. Producttype: PC. Gewicht: 19,1 kg