This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM 42T0482 notebook reserve-onderdeel Beeldscherm

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
42T0482
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
42T0482 show
Show alternative article codes used in the online market place
Icecat Product ID : 22102078
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 3462
Deze statistiek is gebaseerd op de 96995 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 25 Jun 2018 14:42:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting IBM 42T0482 notebook reserve-onderdeel Beeldscherm:
Deze korte samenvatting van de IBM 42T0482 notebook reserve-onderdeel Beeldscherm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

IBM 42T0482, Beeldscherm, 30,7 cm (12.1"), Lenovo, X200

Lange samenvatting IBM 42T0482 notebook reserve-onderdeel Beeldscherm:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 42T0482 notebook reserve-onderdeel Beeldscherm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

IBM 42T0482. Soort: Beeldscherm. Beeldschermdiagonaal: 30,7 cm (12.1"). Merkcompatibiliteit: Lenovo, Compatibiliteit: X200

Land Distributeur
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)