This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
D5063A
Categorie
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
Computer monitoren
Datasheetkwaliteit: created by   HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 15015
Deze statistiek is gebaseerd op de 96956 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar exchange garantie met on-site service op de volgende werkdag
Lange productnaam HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable :
De korte redactionele beschrijving van HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable

hp's lcd-monitoren bieden een briljante weergavekwaliteit dankzij een verbazend brede beeldhoek; ze zijn ergonomisch ontworpen om stroom en ruimte te besparen.
Meer>>>
HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable.

als de combinatie van een goed imago en ruimtebesparing belangrijk voor u is, zult u zeer ingenomen zijn met hp's lcd-schermen. hun schitterende beeldkwaliteit zonder flikkering en de verbazend brede beeldhoek bieden een maximum aan visueel comfort.

Korte samenvatting HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable:
Deze korte samenvatting van de HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable

Lange samenvatting HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP monitor lcd l1520 15", 15.0" viewable