Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
435758-B21#0D1
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
Netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 7770
Deze statistiek is gebaseerd op de 90387 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88365 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 feb 2017 09:30:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel :
De korte redactionele beschrijving van HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel

HP High Performance Cluster Power Strip Management Assembly
Meer>>>
HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel.

High Performance Cluster Cable Management

Korte samenvatting HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel:
Deze korte samenvatting van de HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly

Lange samenvatting HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly netwerkkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP High Performance Cluster Power Strip Cable Management Assembly

Land Distributeur
United Kingdom 1 distributor(s)
Customer service details
X