Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
98X
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
92298X
GTIN (EAN/UPC) :
Global Trade Identification Number (GTIN), European Article Number (EAN) of Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698173411 show
Categorie
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
Tonercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 274506
Deze statistiek is gebaseerd op de 96875 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 Mar 2021 20:19:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten.
Garantie: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) producten die zijn hervuld, gereviseerd, gemodificerd of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer of (c) producten die meer slijtage vertonen dan bij normaal gebruik optreedt. Om de garantieservice te verkrijgen, retourneert u het product (met een beschrijving van het probleem en printvoorbeelden) naar de plaats van aankoop of neemt u contact op met HP customer support. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart :
De korte redactionele beschrijving van HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart

98X zwarte LaserJet tonercartridge, Circa 8800 pagina's bij 5% dekking
Meer>>>
HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart.

Gebruikers thuis of op kantoor die een professionele laserkwaliteit wensen.

Korte samenvatting HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart:
Deze korte samenvatting van de HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP 98X, 8800 pagina's, Zwart, 1 stuk(s)

Lange samenvatting HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 98X tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP 98X. Zwarte toner paginaopbrengst: 8800 pagina's, Printkleuren: Zwart, Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Kenmerken
Printtechnologie *
Laserprinten
Compatibiliteit *
LaserJet 4, 4 Plus, 4M, 4M Plus, 5, 5M, 5N
Aantal per verpakking *
1 stuk(s)
Zwarte toner paginaopbrengst *
8800 pagina's
Soort *
Origineel
Printkleuren *
Zwart
Merkcompatibiliteit *
HP
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
-20 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
1,98 kg
Type verpakking
Doos
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
353 x 156 x 247 mm
Paginaopbrengst voetnoot
5%
Land Distributeur
Polska 1 distributor(s)