Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Panduit MTP-MTP 10GIG 50UM 12 FIBER PLENUM 5 MT

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Panduit
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MTP-MTP 10GIG 50UM 12 FIBER PLENUM 5 MT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FXL12D5-5M5Y
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Panduit: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 166
Deze statistiek is gebaseerd op de 96859 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 May 2018 22:03:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Panduit MTP-MTP 10GIG 50UM 12 FIBER PLENUM 5 MT:
Deze korte samenvatting van de Panduit MTP-MTP 10GIG 50UM 12 FIBER PLENUM 5 MT-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Panduit MTP-MTP 10GIG 50UM 12 FIBER PLENUM 5 MT

Lange samenvatting Panduit MTP-MTP 10GIG 50UM 12 FIBER PLENUM 5 MT:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Panduit MTP-MTP 10GIG 50UM 12 FIBER PLENUM 5 MT, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Panduit MTP-MTP 10GIG 50UM 12 FIBER PLENUM 5 MT