Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet netwerkkabel

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Cisco
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
(CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CAB-SS-449FC
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
Netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Cisco: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 306
Deze statistiek is gebaseerd op de 96859 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 Jan 2020 08:16:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet netwerkkabel :
De korte redactionele beschrijving van Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet netwerkkabel

Cisco CAB-SS-449FC - CABLE RS-449 DCE FEMALE - SERIAL 10 FEET
Meer>>>
Korte samenvatting Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet netwerkkabel:
Deze korte samenvatting van de Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet netwerkkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet

Lange samenvatting Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet netwerkkabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet netwerkkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Cisco (CAB-SS-449FC) RS-449 Cable, DCE Female to Smart Serial, 10 Feet

Land Distributeur
Polska 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)