Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1407A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184660238
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 20133
Deze statistiek is gebaseerd op de 87169 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 85154 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 dec 2019 16:27:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Coated Paper Datasheet (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Alle HP grootformaat printermedia worden gegarandeerd tegen fabricagefouten en ­gebreken. Bij correct gebruik zijn de media bestand tegen vastlopen in de printer. Gebruikers die niet tevreden zijn over HP printermedia, kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia

HP Papier met coating, universeel
Meer>>>
HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia.

HP Papier met coating, universeel, 54-inch rol, 1372 mm breed, 125 µm, 95 gr/m2, 45 m

HP Papier met coating, universeel

HP Papier met coating, universeel is geschikt voor bewegwijzering en posters die regelmatig worden gewijzigd of vervangen. Het papier levert matte afbeeldingen van hoge kwaliteit met korte droogtijd, voor een verrassend lage prijs. Het is ook zeer geschikt voor technische applicaties.

HP Papier met coating – universeel is een voordelig papier voor het printen van presentaties, bewegwijzering en posters die vaak worden gewijzigd of vervangen. Het is ideaal voor technische illustraties. Dit helderwitte papier zorgt voor briljante kleuren die binnen uitstekend lichtbestendig zijn. Het produceert scherpe prints met hoge resolutie, die kunnen worden ingelijst en gelamineerd. HP Papier met coating – universeel is geschikt voor kringloopverwerking.

Korte samenvatting HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺)

Lange samenvatting HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺) grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP 通用涂料纸 -1372 毫米 x 45.7 米(54 英寸 x 150 英尺)

Customer service details
X