This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Maxtor DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5"

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Maxtor
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
DiamondMax
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HDD DiamondMax 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6E040T0 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten: - De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur. - De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden. - En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Icecat Product ID : 152905
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Maxtor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6257
Deze statistiek is gebaseerd op de 96995 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 Jan 2021 13:35:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Maxtor DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5":
Deze korte samenvatting van de Maxtor DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5"-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Maxtor DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk, 3.5", 40 GB, 7200 RPM

Lange samenvatting Maxtor DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5":
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Maxtor DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5", gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Maxtor DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk. HDD omvang: 3.5", HDD capaciteit: 40 GB, HDD rotatiesnelheid: 7200 RPM

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Maxtor

Maxtor DiamondMax 8S 40GB Serial ATA 2 MB 25pk bulk RoHS 3.5" SATA
(show image)
6N040T0-25PK DiamondMax 8S 40GB Serial ATA 2 MB 25pk bulk RoHS 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)