This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12) permanente marker

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Papermate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Marker Sharpie F 1mm, Red (12)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P5222102
Categorie Permanente markers
Icecat Product ID : 152041
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Papermate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 4638
Deze statistiek is gebaseerd op de 96995 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12) permanente marker :
De korte redactionele beschrijving van Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12) permanente marker

permanent rood Doos 12 stuks
Meer>>>
Korte samenvatting Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12) permanente marker:
Deze korte samenvatting van de Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12) permanente marker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12), Rood

Lange samenvatting Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12) permanente marker:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12) permanente marker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Papermate Marker Sharpie F 1mm, Red (12). Kleur van het product: Rood