This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces permanente marker

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Pentel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4954
Categorie Permanente markers
Icecat Product ID : 151993
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Pentel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 4202
Deze statistiek is gebaseerd op de 96995 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces permanente marker :
De korte redactionele beschrijving van Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces permanente marker

Marker Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm zwart 12 stuks
Meer>>>
Korte samenvatting Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces permanente marker:
Deze korte samenvatting van de Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces permanente marker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces, Zwart

Lange samenvatting Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces permanente marker:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces permanente marker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Pentel Maxiflo NLF60 1.2 - 6 mm Black 12 pieces. Kleur van het product: Zwart