Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HERMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1025
Categorie
Adhesive substance used for sticking objects or materials together.
Lijmen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHERMA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 11062
Deze statistiek is gebaseerd op de 90276 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88257 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 04:46:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers :
De korte redactionele beschrijving van HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers

Lijmroller Vario perma. klevend groen met 1000 fotosplits
Meer>>>
HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers.

Plakt 1000 tweezijdig zelfklevende splitjes in serie of per stuk. Voor snel en permanent bevestigen van foto's, kwitanties, documenten en alles dat in- of opgeplakt moet worden. Daarom mag deze dispenser op kantoor, thuis en op hobbygebied niet ontbreken. Uiteraard is voor deze dispenser een navulrol van HERMA verkrijgbaar en is deze direct weer inzetbaar: dispenser openen, rol inleggen, sluiten - klaar.

Korte samenvatting HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers:
Deze korte samenvatting van de HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers

Lange samenvatting HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HERMA Tab dispenser Vario permanent green w.1000 paper stickers

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
HERMA Tab dispenser Vario permanent red w. 1000 paper stickers HERMA Tab dispenser Vario permanent red w. 1000 paper stickers
(show image)
1022 Tab dispenser Vario permanent red w. 1000 paper stickers 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Customer service details