This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6780A grootformaatmedia 30,5 m

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C6780A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6780A
GTIN (EAN/UPC) :
Global Trade Identification Number (GTIN), European Article Number (EAN) of Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698523070
Categorie Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 41569
Deze statistiek is gebaseerd op de 96956 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 Feb 2021 17:59:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Meer>>>
HP C6780A grootformaatmedia 30,5 m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C6780A grootformaatmedia 30,5 m.

HP Colourlucent Backlit UV is een duurzame, doorzichtige, aan de voorzijde te bedrukken film die een scherpe fotokwaliteit biedt voor het creëren van economische afbeeldingen die lang meegaan. Het materiaal is ideaal voor het produceren van briljante vocht-, veeg-, kras- en lichtbestendige prints.

Features

Korte samenvatting HP C6780A grootformaatmedia 30,5 m:
Deze korte samenvatting van de HP C6780A grootformaatmedia 30,5 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C6780A, 30,5 m, 152,4 cm, 152,4 cm (60"), 205 g/m²

Lange samenvatting HP C6780A grootformaatmedia 30,5 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C6780A grootformaatmedia 30,5 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C6780A. Rollengte: 30,5 m, Rolbreedte: 152,4 cm, Maat: 152,4 cm (60"), Gewicht printermedia: 205 g/m²

Kenmerken
Rollengte
30,5 m
Rolbreedte
152,4 cm
Kenmerken
Maat
152,4 cm (60")
Gewicht printermedia
205 g/m²