Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CHP113
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CHP113
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
Printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 83217
Deze statistiek is gebaseerd op de 87169 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 85154 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 jan 2020 23:43:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Bullet Points HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit :
  • - Voorkomt stofophoping die papierstoringen/slijtage van de apparatuur veroorzaakt.
  • - Ideaal voor hoog-volumegebruik.
  • - HP kwaliteit op elke pagina – HP's strenge kwalificatie- en testprocedures waarborgen een hoge betrouwbaarheid.
Garantie: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website www.hp.com/support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit :
De korte redactionele beschrijving van HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit

Office Paper, 2500 vel, A4/210 x 297 mm
Meer>>>
HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit.

Voor gebruikers op kantoor en in grote bedrijven die een betrouwbaar papier zoeken voor de dagelijkse zwart-wit toepassingen.
HP Office Paper is speciaal gecreëerd voor bedrijven die papier met grote volumes tegelijk aanschaffen. HP Office Paper is een papieroplossing voor het printen van hoge volumes. Met het Quickpack is papier gemakkelijk toegankelijk en snel in copiers en printers te laden.

Korte samenvatting HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit:
Deze korte samenvatting van de HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP CHP113, A4 (210x297 mm), Universeel, Mat, Wit, 80 g/m², 4 µm

Lange samenvatting HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP CHP113 papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Mat Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP CHP113. Papier afmeting: A4 (210x297 mm), Aanbevolen gebruik: Universeel, Type finish: Mat. Vellen per pak: 2500 vel

Kenmerken
Papier afmeting *
A4 (210x297 mm)
Aanbevolen gebruik *
Universeel
Type finish *
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Kleur van het product *
Wit
Media gewicht *
80 g/m²
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
4 µm
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
2500 vel
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Customer service details
X