Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100) papierklem

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Fellowes
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bindrug 21-ring 14mm rood(100)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4028218
Categorie
Device used for holding documents together e.g. a bulldog clip which is typically made of metal and is silver and black.
Papierklemmen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorFellowes: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 5774
Deze statistiek is gebaseerd op de 91610 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 89568 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:33:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100) papierklem :
De korte redactionele beschrijving van Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100) papierklem

Plastic Binding Combs (21-ring)
Meer>>>
Korte samenvatting Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100) papierklem:
Deze korte samenvatting van de Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100) papierklem-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100)

Lange samenvatting Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100) papierklem:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100) papierklem, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Fellowes Bindrug 21-ring 14mm rood(100)

Customer service details
Array