Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Prestige
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
660H-D1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91-004-582001B
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20382
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 18:42:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router

P-660H-D1 ADSL2+ 4-port Gateway over POTS
Meer>>>

ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router.
-ADSL2/ADSL2+ High-speed Internet Access
- Media Bandwidth Management (MBM.) Quality of Service (QoS) Prioritizes Time-sensitive Traffics for Better Performance
- MAP Express Provides a Comprehensive and Quick Installation Demo within 3 Steps
- Firewall with Stateful Packet Inspection (SPI) and Denial of Service (DoS) Prevention
Korte samenvatting ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL Prestige 660H-D1, ADSL, IEEE 802.1d, 12000 Kbit/s, SNMP, DoS, DDoS, SUA/Multi-NAT
Lange samenvatting ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router :

ZyXEL 660H-D1, Prestige. type xDSL aansluiting: ADSL. Netwerkstandaard: IEEE 802.1d, Modemsnelheid: 12000 Kbit/s. Beheerprotocollen: SNMP. Firewall: DoS, DDoS, NAT functionality: SUA/Multi-NAT, VPN eigenschappen: IPSec, PPTP. Gewicht: 275 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL Prestige 660H-D1 ADSL bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
4
RJ-11 ports kwantiteit
1
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
ADSL
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.1d
Modemsnelheid
12000 Kbit/s
ISDN-aansluiting
No
ATM-specificaties
8 PVCs, ATM UNI 3.1/4.0, RFC 1483/2684, AAL5, RFC 2364, PPP AAL5, RFC 2516 PPPoE, VC, LLC, ATM, QoS, UBR, CBR, VBR, I.610 OAM F4/F5 Loop-back, AIS, RDI OAM
Protocollen
DHCP client *
Yes
DHCP server *
Yes
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP
Beheerfuncties
Web-gebaseerd management *
Yes
Reset button
Yes
Universal Plug and Play ( UPnP )
Yes
Beveiliging
Firewall
DoS, DDoS
NAT functionality
SUA/Multi-NAT
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
IPSec, PPTP
Design
LED-indicatoren
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
275 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 85 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 90 procent
Certificaten
Certificering
FCC, CE
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
12 V, AC, 1A
Max. overdrachtssnelheid
0,024 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
180 x 127 x 36 mm
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
X