Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
91-004-541001B
Categorie
A network switch is a computer networking device that links network segments or network devices. The term commonly refers to a multi-port network bridge that processes and routes data at the data link layer (layer 2) of the OSI model. Switches that additionally process data at the network layer (layer 3) and above are often called layer-3 switches or multilayer switches. A network switch is made up of network switch components.
switchcomponenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36044
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 aug 2017 15:01:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent :
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent

SLC1248G-22 Hot swappable 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card
Meer>>>

ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent.
Beschikbaarheid
De IES-5000 is het vlaggeschip van de ZyXEL IP DSLAM productreeks. De eenheid bestaat uit een chassis voor plaatsing op een centraal kantoor. Voorzien van een full-duplex non-blocking gigabit backplane, dubbele voedingsmodules, lijnkaarten met een hoge DSL-poortdichtheid, failover-enabled besturing en switch kaarten, alsmede IP-gebaseerde QoS en beveiligingskenmerken. De IES-5000 verschaft 384 DSL-poorten in één eenheid en levert tegelijkertijd breedband aan thuisgebruikers en bedrijven. Het apparaat geeft ISP's en Telco's de mogelijkheid hun klantenbestand en opbrengst per klant (ARPU) te vergroten.

Ondersteunt een groot aantal DSL gebruikers binnen een beperkte beschikbare ruimte
ZyXEL’s IES-5000 heeft een hoogte van 6,5U en beschikt over 10 uitbreidingssleuven en een gescheiden 5U splitter chassis. Twee van the 10 sleuven zijn gereserveerd voor management- en switchkaarten, de overige 8 zijn bedoeld voor DSL lijnkaarten. De laatste beschikken elk over 48 DSL poorten, die in totaal 384 poorten per eenheid mogelijk maken. Een standaard 19" rek kan 7 eenheden bevatten of 4 eenheden in combinatie met een splitterchassis.

Levering van hybride en actuele on-demand DSL diensten
Er zijn drie hot-swappable 48-poorts DSL lijnkaarten (ADSL2+ over POTS, ADSL2+ over ISDN en G.SHDSL.bis) verkrijgbaar. De ADSL2+ over POTS en de ADSL2+ over ISDN leveren asymmetrische transmissiebandbreedte tot 25 Mbps/1,2 Mbps. De G.SHDSL.bis levert symmetrische transmissiebandbreedte van 4,8 Mbps per poort en port bonding functies van 9,6 Mbps per 2 poorten, alsmede 20 Mbps per 4 poorten.

Eenvoudig een robuuste en flexibele netwerkinfrastructuur construeren
De Management en Switch kaart heeft 4 GE poorten voor uplink en subtending. Met behulp van de subtending functie kan de IES-5000 in het rek van een centraal kantoor worden ondergebracht, of aangesloten worden op externe IES producten in een boom-, ring- of ketenstructuur. De uplinks kunnen als verkeersaggregatielijn of als 1+1 redundantiemodus fungeren. Bovendien kan voor twee Management en Switch kaarten een failover configuratie worden ingesteld. De overschakeltijd van de uitgevallen kaart naar de standby kaart kan minder dan 1 seconde bedragen.

Triple-play diensten aan thuisgebruikers ondersteunen zonder extra kosten
De IES-5000 biedt complete ATM Quality-of-Service (UBR/VBR/CBR) ondersteuning in de lijnkaarten en IP Quality-of-Service (Packet classification/Rate Limiting/Queue Scheduling) in de netwerk eindkaarten. Geavanceerde PVC naar VLAN bridging en aggregatie maken end-to-end Quality-of-Service en toewijzing en beperking van diensten mogelijk. Bovendien ondersteunt de IES-5000 non-blocking traffic forwarding en multicast functies. Hij ondersteunt 256 multicast groepen en 384 kopieën per groep. Meer dan 30 multicast IGMP join/leave requests kunnen per seconde worden afgehandeld. De maximum verwerkingstijd van kanalen zappen bedraagt minder dan 250 ms. Al deze eigenschappen stellen ISP's/Telco's in staat eenvoudig High Speed Internet, VoIP, Near VOD, TV en TV on demand aan te bieden.

Symmetrische VPN diensten aan zakelijke klanten ondersteunen voor de laagste prijs
Met de IES-5000 kunnen ISP's/Telco's een symmetrische transmissiepijp via G.SHDSL.bis lijnkaarten aan hun klanten leveren. De symmetrische VPN verbinding kan een bandbreedte van 4,8 Mbps, 9,6 Mbps of zelfs 19,2 Mbps van huurlijnkwaliteit hebben met betrekking tot beveiliging en Quality-of-Service. De levertijd en kosten zijn ook beduidend minder dan bij traditionele TDM huurlijnen.

Fysieke en operationele veiligheid verzekeren, zodat het systeem continu blijft draaien
De ZyXEL IES-5000 verzekert fysieke veiligheid doordat hij uitgerust is met sensoren voor spanning, temperatuur en koelfantoerental. Als één van de sensoren een abnormale situatie aangeeft wijzen de LED display en bijbehorende alarmmeldingen u daarop. Thermische beveiliging is ook aanwezig; als de systeemtemperatuur boven de ingestelde limiet komt, wordt het systeem automatisch uitgeschakeld. Voor de operationele veiligheid heeft de IES-5000 anti MAC/IP address spoofing, broadcast storm prevention, MAC count limiting en policy-based packet filtering.

OAM&P tools voor efficiënte ondersteuning van grootafnemers
De ZyXEL IES-5000 levert de beheerinterface voor de lokale consolepoort, Web-based EMS, Telnet en SNMP v1/v2-gebaseerd EMS (NetAtlas). De beheerfuncties zijn onder andere alarm- en statusbewaking, configuratiebeheer, prestatiebeheer en storingenbeheer. De IES-5000 wordt geleverd met beheerfuncties die in drie niveaus zijn onderverdeeld. Een beheerder van het eerste niveau heeft alle bevoegdheden. Een beheerder van het tweede niveau heeft alle bevoegdheden van het eerste niveau, behalve voor het aanmaken/verwijderen van beheerders. Een beheerder van het derde niveau heeft beperkte beheerbevoegdheden, die door de beheerder van het eerste niveau worden geconfigureerd. Telecombedrijven kunnen dit mechanisme eenvoudig gebruiken voor leveringen aan CLEC's en ISP's.
Korte samenvatting ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card, 0,004096 Gbit/s, Bedraad, -40 - 70 °C, -40 - 85 °C, 5 - 95 procent, 47 W
Lange samenvatting ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent :

ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card. Overdrachtssnelheid: 0,004096 Gbit/s, Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Typisch stroomverbruik: 47 W, Stroomvoorziening: -48V DC. Certificering: CE UL 60950, CSA 60950 FCC part 15 Class A ITU-T K.20 ETSI 300 019. EN55022 class A EN55024 class.... Afmetingen (BxDxH): 390,6 x 240 x 13,8 mm, Gewicht: 500 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL SLC1248G-22 48-port SHDSL/SHDSL.bis line card switchcomponent, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Certificering
CE UL 60950, CSA 60950 FCC part 15 Class A ITU-T K.20 ETSI 300 019. EN55022 class A EN55024 class A ETSI 300 386 NEBS Level 3
Netwerk
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,004096 Gbit/s
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Prestatie
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
IES-5000
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
47 W
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
-48V DC
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
-40 - 70 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 85 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
390,6 x 240 x 13,8 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
500 g
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
48 x SHDSL/SHDSL.bis 1 x mini-RJ11 1 x Gigabit
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
ZyXEL ALC1248G-51 switchcomponent ZyXEL ALC1248G-51 switchcomponent
(show image)
91-004-471001B ALC1248G-51 EUR 1157,23
(excl. VAT)
EUR 1400,25 (incl. VAT)
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
X