Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
ZyXEL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
130121G0660R63
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door ZyXEL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12239
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 18:41:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router

P660R-D1 ADSL 2+ Modem/Router
Meer>>>

ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router.
De Prestige 660 serie van ZyXEL is een ADSL/ADSL2/ADSL2+ netwerkoplossing voor thuiskantoren en particulieren, die Internet toegang met een hogere snelheid dan ooit tevoren mogelijk maakt. Gebruikers kunnen werken met multimedia van hogere kwaliteit en real-time applicaties zoals online gaming, videoconferencing en andere diensten die veel bandbreedte nodig hebben. Dankzij de ingebouwde Zero Configuration technologie van de Prestige 660 serie gaat het installeren snel en eenvoudig, zodat serviceproviders minder arbeidskosten voor technische ondersteuning hebben.

Dankzij de hoge prestaties en het gebruiksgemak is de Prestige 660 serie de ideale oplossing voor Internet toegang voor thuiskantoren en particuliere gebruikers.

Toegang tot Internet met hogere snelheid
De Prestige 660 serie is geschikt voor hoge-snelheid ADSL, ADSL2 en ADSL2+ over bestaande koperkabels. Met snelheden tot 12 Mbps (ADSL2) of 24 Mbps (ADSL2+) biedt de Prestige 660 serie een hogere datatransmissienelheid en grotere bandbreedte dan traditionele ADSL gateways. De Prestige 660 serie ondersteunt tevens RE ADSL (Reach Extended ADSL) voor hogere prestaties over een grotere afstand. De Prestige 660 serie vormt een ideale brug tussen de communicatiediensten van vandaag en de gecombineerde diensten van morgen.

Zero Configuration
De Zero Configuration technologie waarover de Prestige 660 beschikt, biedt gebruikers de mogelijkheid probleemloos een DSL verbinding tot stand te brengen. Het gebruikersvriendelijke ontwerp van de gateway ondersteunt alle mogelijke besturingssystemen op de host PC.

Ingebouwde PPPoE functie
Omdat hij over 's werelds eerste PPPoE implementatie van ZyXEL beschikt, biedt de Prestige 660 serie zowel gebruikers als serviceproviders de mogelijkheid gebruik te maken van de bestaande PPP/PAP/CHAP authentisering- en administratie-infrastructuur. De ingebouwde PPPoE functie bespaart tijd, doordat geen software behoeft te worden geïnstalleerd.

Ondersteuning van UpnP
UPnP (Universal Plug-and-Play) maakt het aansluiten van PC's van elke vormfactor en intelligente thuis- en kantoorapparaten gemakkelijker en zelfs automatisch, doordat van TCP/IP- en webtechnologieën gebruik wordt gemaakt. De Prestige 660 serie ondersteunt UPnP discovery en UPnP NAT Traversal en kan veel NAT-onvriendelijke problemen automatisch oplossen.
Korte samenvatting ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router:
Deze korte samenvatting van de ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN, ADSL, 1 Mbit/s, 24 Mbit/s, G.dmt ADSL over ISDN (G.992.1 Annex B), IEEE 802.1d Transparent Bridging, 802.1q Pass-through Bridge, IP Routing: TCP, UDP, ICMP, ARP,..., Status
Lange samenvatting ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router :

ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN. type xDSL aansluiting: ADSL, Upstream data snelheid: 1 Mbit/s, Downstream data snelheid: 24 Mbit/s. Ondersteunde netwerkprotocollen: IEEE 802.1d Transparent Bridging, 802.1q Pass-through Bridge, IP Routing: TCP, UDP, ICMP, ARP,.... LED-indicatoren: Status. Beheerplatform: Web-based, Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 105 x 106,5 x 35 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van ZyXEL P-660R-D3 ADSL2+ Router over ISDN ADSL bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 Ethernet (RJ-45) 1x ADSL (RJ-45)
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
ADSL
Upstream data snelheid
1 Mbit/s
Downstream data snelheid
24 Mbit/s
DSL-specificatie
G.dmt ADSL over ISDN (G.992.1 Annex B)
Netwerk
ISDN-aansluiting
Yes
Protocollen
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.1d Transparent Bridging, 802.1q Pass-through Bridge, IP Routing: TCP, UDP, ICMP, ARP, RIPv1 & RIPv2, Static Route,IP Multicast IGMP v1/v2, IP Policy Route
Design
LED-indicatoren
Status
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 85 procent
Overige specificaties
Beheerplatform
Web-based
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
105 x 106,5 x 35 mm
Netwerkfuncties
Ethernet LAN, ADSL
Beveiligingseigenschappen
Password-protected System Management Terminal PAP CHAP Microsoft CHAP IP Packet Filtering
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
X