This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

XFX GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT (AGP) GDDR3

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
XFX
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT (AGP)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PV-T43A-NDF7/P
Categorie
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
Videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   XFX: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6223
Deze statistiek is gebaseerd op de 96947 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:48:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting XFX GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT (AGP) GDDR3:
Deze korte samenvatting van de XFX GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT (AGP) GDDR3-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

XFX GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT (AGP), GDDR3, 256, 32, 2048 x 1536 Pixels, AGP 8x

Lange samenvatting XFX GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT (AGP) GDDR3:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van XFX GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT (AGP) GDDR3, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

XFX GEFORCE 6600 GT 128MB DDR3 DUAL DVI & TV OUT (AGP). Grafische adapter, soort geheugen: GDDR3, Geheugenbus: 256, 32. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Soort aansluiting: AGP 8x