Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WorkCentre PE120 VIB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PE120VIB
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18138
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 18:37:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm :
De korte redactionele beschrijving van Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm

WorkCentre PE120I, Printer/Copier/Fax + ADF, 2 X 250 Sheet Tray, 20 ppm, 32 MB, USB, Twain Scanning, 10/100 Base T/Ethernet, PCL 6, PS 3
Meer>>>

Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm.
Feiten op een rij

- Kopiëren, printen, scannen, faxen.
- Zwart-wit copier en printer. Scannen en faxen in kleur en zwart-wit.
- Netwerk aansluitingen (PE120i)
- Maximal papierformaat is Legal (216 x 356mm).
- tot 20 ppm
- Postscript 3™ (PE120i) en PCL6 emulatie.
- Automatische documentinvoer voor 50 vel.
- Scan-once-print-many
- Eerste exemplaar afgeleverd in minder dan 10 seconden.
- Maximaal 3 papierladen inclusief handmatige invoer.
- Handmatige invoer van 50 vel voor enveloppen, transparanten of speciale media.
- Maximum papiercapaciteit van 550 vel.
- Duty Cycle: maximaal 15.000 pagina's per maand.

Unieke voordelen

- Automatische documentverwerking voor 50 vel maakt het afdrukken van grote opdrachten mogelijk.
- Scan-once-print-many technologie vergroot de betrouwbaarheid van het apparaat en verhoogt uw productiviteit.

Laat me de voordelen van Scan-Once-Print-Many zien.
- OCR- (Optical Character Recognition) en beeldbewerkingssoftware worden meegeleverd voor conversie van gescande beelden naar bewerkbare tekstdocumenten.
- Krachtige faxfuncties zoals modem met hoge snelheid, JBIG-compressie, overdracht in kleur of zwart-wit, snelkies- en groepskiesnummers.
- Ruime capaciteit van 300 vel, plus de mogelijkheid om verschillende papiersoorten door te voeren. Optionele tweede lade voor 550 vel.
- Scannen tot formaten van 21,6x35,6 cm via de automatische documentinvoer.

Functies die de kosten terugdringen

- Multi-tasking biedt werkgroepen betrouwbaar kopiëren, efficiënt printen, snelle faxmogelijkheden en scannen in zowel kleur als zwart-wit. En dat alles met één en hetzelfde apparaat.
- Scannen van documenten voor de distributie van elektronische in plaats van papieren exemplaren, waarmee papier en tijd wordt bespaard.
- ID-kaart kopiëren voor het kopiëren van beide zijden van een ID-kaart of klein document op één vel papier, waarmee tijd en geld wordt bespaard.
- N-op-1 afdrukken voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel, waarmee papier wordt bespaard.
- Energy Star-compatibel, wat betekent dat u besparingen op energiekosten bereikt.
- Uitgestelde faxverzending, zodat u op een later tijdstip kunt faxen, wanneer de telefoonkosten lager zijn.
- Snelle fax van 33 Kbps voor kortere verbindingsduur, wat besparingen op de telefoonkosten oplevert.
- JBIG-compressie voor faxen, wat 20-80% extra efficiëntie in compressie oplevert, waardoor de overdracht veel sneller verloopt.
- Tonerbesparingsmodus ter verlenging van de gebruiksduur van de cassette en terugdringing van de kosten per pagina zonder significante achteruitgang in afdrukkwaliteit.
- Kostenbesparing, waarmee u kosten kunt besparen door faxen op een vooraf ingestelde tijden met laag telefoontarief te verzenden. Via deze voorziening kunt u bijvoorbeeld profiteren van lagere interlokale tarieven die 's avonds van kracht zijn.

Eigenschappen die tijd besparen

- ControlCentre voor instelling en weergave van faxopties vanaf een pc.
- Extern beheer - een ingebouwde webserver stelt u in staat om het apparaat vanaf uw pc te beheren.
- Rapporten afdrukken voor snelle informatie zoals factureringsmeters, systeemgegevens, faxrapporten, geplande opdrachten en e-mailrapporten.
- OCR- (Optical Character Recognition) en beeldbewerkingssoftware worden meegeleverd voor conversie van gescande beelden naar bewerkbare tekstdocumenten.
- Druktoetsen bieden u snel toegang tot veelgebruikte kantoorfuncties zoals vergroten/verkleinen, sorteren, lichter/donkerder, resolutie en kleurenoriginelen.
- Stop/Wis toets voor het annuleren van de printopdracht op het apparaat, zonder dat u terug hoeft te gaan naar de computer.

Functies die de productiviteit verhogen

- N-op-1: voor het afdrukken van meer dan één pagina op één vel. U kunt 1 of 2 of 4 pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en toner terugdringen.
- ID-kaart kopiëren voor het kopiëren van beide zijden van een ID-kaart of klein document op één vel papier, waarmee tijd en geld wordt bespaard.
- Poster voor het afdrukken van een document van één pagina op 9 vellen papier, die kunnen worden samengevoegd tot één grote poster.
- Watermerken waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken.
- Automatische schaling om een pagina bij het kopiëren automatisch aan te kunnen passen aan het formaat van het materiaal in de geselecteerde invoerlade.
- Vergroten/Verkleinen van originelen die op 25% tot 400% van de grootte worden gekopieerd.
- Met Aanpassen aan pagina kan de afdrukopdracht aan elk willekeurig papierformaat worden aangepast, ongeacht het formaat van het originele document.
- Klonen voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel. Het geproduceerde aantal beelden wordt automatisch vastgesteld op basis van het formaat van het oorspronkelijke beeld.
- ControlCentre biedt toegang tot het apparaat via een PC-interface, voor het beheer van papierladen, het opvragen van meterstanden, het instellen van faxopties en het upgraden van firmware.

Workflow-software
Digitaliseer . . . Organiseer . . . Distribueer . . . Samenwerken

Als u digitale documenten gebruikt, kunt u heel gemakkelijk documenten maken, zoeken, hergebruiken en verder ontwikkelen. Haal alles uit uw hardware-investeringen dankzij de innovatieve workflow-software van Xerox en Xerox Alliance Partners, die u de volgende voordelen biedt:

- Kostenbeheersing
- Kennisuitwisseling
- Versnelde workflow
- Integratie van papieren en elektronische documenten
- Effectief beheer en distributie van documenten
Korte samenvatting Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm:
Deze korte samenvatting van de Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox WorkCentre PE120 VIB, Laser, 1200 x 1200 DPI, Scannen in kleur, Faxen in kleur, 350 vel, A4
Lange samenvatting Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm :

Xerox WorkCentre PE120 VIB. Printtechnologie: Laser. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI. Scannen: Scannen in kleur. Optische scanresolutie: 600 x 1200 DPI. Faxen: Faxen in kleur. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Standaard invoercapaciteit: 350 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 150 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox WorkCentre PE120 VIB 1200 x 1200DPI Laser A4 20ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
No
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
No
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Scannen in kleur
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Faxen in kleur
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Aantal printcartridges
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
20 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
10 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
20 cpm
Kopieën vergroten/verkleinen
25 - 400 procent
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Kopiëren zonder tussenkomst van PC
Yes
Scannen
Optische scanresolutie *
How many pixels a scanner can see. Most commonly, this is measured in dots per inch (dpi).For example, a typical flatbed scanner will use a scanning head with 300 sensors per inch, so it can sample 300 dots per inch (dpi) in one direction. To scan in the other direction, it will move the scanning head along the page, stopping 300 times per inch, so it can scan 300 dpi in the other direction as well. This scanner would have an optical resolution of 300 x 300 dpi. Some manufacturers stop the scanning head more frequently as it moves down the page, so their machines have resolutions of 300 x 600 dpi or 300x1200 dpi.
600 x 1200 DPI
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Max. scangebied
216 x 297 mm
Kleurdiepte invoer
Colour depth of the input into the product. The colour depth is either the number of bits used to indicate the color of a single pixel, in a bitmapped image or video frame buffer, or the number of bits used for each color component of a single pixel. High-end laptops have 24-bit colour depth.
24 Bit
Faxen
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Faxgeheugen
320 pagina's
Fax naar groep
200 ontvangers
Fax codeer methoden
JBIG,JPEG
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
350 vel
Maximum invoercapaciteit
600 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
150 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
150 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
Legal (216 x 356 mm)
Netwerk
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
SPX/IPX, TCP/IP, Ethertalk, SNMP, HTTP 1.1, DLC/LLC, Port 9100
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
400 W
Stroomverbruik (PowerSave)
19 W
Software
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
PaperPort SE 9.0 ControlCentre 5.0
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
2 x 250 + 1 x 50 Sheets
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
450 x 435 x 457 mm
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220V – 240V, 50/60 Hz
Modemtype
ITU-T Group 3, ECM
Scan bestandsformaten
BMP,PDF,TIFF
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/ME/NT4.0/2000/XP/2003 Linux
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Faxen, Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Faxen, Scannen, Nee
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
IEEE-1284
X