Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WorkCentre Pro 123V UIFX
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P123V_UIFX
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10813
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:25:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm :
De korte redactionele beschrijving van Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm

23 ppm Copy, Print, 1200 x 1200 dpi, 1100 sheets, Automatic Document Feeder, USB 2.0, Parallel Port, IEEE 1284, 10/100baseT Ethernet
Meer>>>

Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm.
Feiten op een rij

- De WorkCentre Pro 123/128 is beschikbaar in verschillende configuraties. Neem voor prijsinformatie contact op met een dealer.
- Kopiëren, printen, scannen, e-mailen, faxen, en faxen via internet.
- tot 23 / 28 ppm
- Resolutie van 1200 dpi met 256 grijswaarden.
- Maximaal 3.100 vel en 5 papierladen inclusief handmatige invoer.
- Invoer van papier tot 216 gr/m2 via de meeste laden.
- Eerste exemplaar afgeleverd in minder dan 4,5 seconden.
- Finisher voor 1 en 2 nietjes beschikbaar.
- Automatische originelendoorvoer voor 50 vel 2-zijdig (1-1, 1-2, 2-1, 2-2).
- Scan-once-print-many technologie en geavanceerde scanfuncties.
- Faxmodem met hoge snelheid en JBIG-compressie.
- Dankzij de open architectuur is eenvoudige integratie met door derden geleverde softwareop-lossingen mogelijk.
- Duty Cycle: maximaal maximaal 100.000 pagina's per maand.

Unieke voordelen

- Een ongelooflijk breed scala aan scanfunctionaliteit zoals scannen naar mailbox, scannen naar PC, scannen naar file server en scannen naar FTP of SMB, zodat u over de mogelijkheid beschikt om documenten elektronisch op te slaan, te archiveren en te distribueren.
- Baanbrekende Emulsion Aggregate Toner voor scherpere, gelijkmatigere beeldkwaliteit, een langere levensduur van de fuser en minder afval.
- Beveiligd printen, beveiligd faxen, gecodeerde gegevensoverdracht en beveiliging door overschrijving van schijven biedt u extra gemoedsrust.
- Nagenoeg onbeperkt aan één stuk door scannen en programmeren terwijl het apparaat aan het printen is. Dankzij deze echte multi-tasking hoeft u nooit meer te wachten!
- Eenvoudig scannen naar e-mail van zowel 1- als 2-zijdige documenten. U kunt e-mailadressen of groepen in een adresboek selecteren of zoeken, of rechtstreeks invoeren.
- U kunt naar een mailbox printen om opdrachten op te slaan en deze vervolgens vanaf het apparaat te printen en te kopiëren wanneer u deze nodig hebt.
- Optimale papierverwerking (60-216 gr/m2) en intelligente papierladen, die automatisch het papierformaat detecteren en de mogelijkheden van de printopdracht daarop aanpassen.
- Krachtige faxfuncties zoals modem met hoge snelheid, JBIG-compressie, snelkies- en groepskiesnummers. Automatisch faxen van 2-zijdige documenten en 2-zijdig afdrukken van binnenkomende faxen.
- Dankzij een korte papierbaan is de papierverwerking bijzonder betrouwbaar, zelfs bij zwaar en speciaal papier.
- Opdrachtwachtrijen maken het mogelijk om opdrachten die in het systeem in de wachtrij staan weer te geven en maken eenvoudige aanpassing van prioriteiten mogelijk.
- Verbruiksartikelen kunnen door iedereen heel gemakkelijk worden vervangen, zodat het apparaat kan blijven draaien zonder dat een service call nodig is.
- Uitgerust met voorzieningen die normaal gesproken alleen te vinden zijn op apparaten uit het topsegment, zoals annotaties, opdracht opbouwen en scheidingsvellen tussen transparanten en sets.
- Een groot, gebruikersvriendelijk aanraakscherm met grafische interface en geïntegreerd bedieningspaneel biedt optimaal toegang tot alle geavanceerde mogelijkheden.
- Optionele finisher voor 1 en 2 nietjes met selectie van meerdere posities.
- Een breed pakket instrumenten voor statusweergave, beheer en administratie van het apparaat.

Functies die de kosten terugdringen

- EA toner voor een langere levensduur van de fuser en minder afval, zodat u kunt profiteren van extra betrouwbaarheid en lagere total cost of ownership over de levensduur van het apparaat.
- Internetfax ter voorkoming van interlokale telefoonkosten en nooit een bezettoon.
- Scanvoorzieningen voor snelle distributie van documenten naar nagenoeg elke willekeurige locatie ter wereld, waarmee u verzendkosten bespaart.
- Automatisch 2-zijdig kopiëren voor besparingen op papierkosten en het sparen van het milieu.
- Negatief beeld voor zwart-wit-beelden met veel achtergrond, voor tonerbesparing.
- Energy Star-compatibel, wat betekent dat u besparingen op energiekosten bereikt.
- N-op-1 voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel, waarmee papier wordt bespaard.
- Uitgestelde faxverzending, zodat u op een later tijdstip kunt faxen, wanneer de telefoonkosten lager zijn.
- Snelle fax van 33 Kbps voor kortere gespreksduur, wat besparingen op de telefoonkosten oplevert.
- JBIG-compressie voor faxen, wat 20-80% extra efficiëntie in compressie oplevert, waardoor de overdracht veel sneller verloopt.

Eigenschappen die tijd besparen

- Aflevering van eerste pagina binnen 6 seconden, waardoor de wachttijd bij het kopieerapparaat wordt teruggedrongen. De meeste documenten bestaan uit minder dan 5 pagina's, wat betekent dat de tijd tot aflevering van de eerste pagina een belangrijke indicatie van de algemene prestaties van het kopieerapparaat vormt.
- Opdrachtprogrammering opslaan, zodat u veelgebruikte opdrachten in het geheugen kunt opslaan, deze vervolgens snel kunt oproepen en dan alleen nog maar de originelen hoeft te plaatsen en op start hoeft te drukken.
- Verbruiksartikelen gaan lang mee en kunnen door iedereen heel gemakkelijk worden vervangen zonder dat een service call nodig is.
- Scheidingsvellen tussen transparanten, maken het mogelijk dat u via één enkele opdracht ook hand-outs kunt maken.
- Onderbreking om de gebruiker in staat te stellen snel een kopieeropdracht uit te voeren, ondanks de aanwezigheid van andere opdrachten in het systeem.
- Rapporten afdrukken om snel informatie te krijgen zoals factureringsmeters, faxmodusinstellingen en systeemgegevens.
- Scansnelheden van maximaal 50 pagina's per minuut, zodat u uw documenten veel sneller in handen krijgt.

Functies die de productiviteit verhogen

- Build job om een opdracht in een groot aantal segmenten op te delen en op elk afzonderlijk segment unieke programmering toe te passen.
- Annotatie stelt u in staat om tekst zoals paginanummers, data of tekst aan de gekopieerde uitvoer toe te voegen.
- Watermerken waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken.
- Omslagen, die u in staat stellen om voor de eerste en/of laatste pagina van het document een andere materiaallade te gebruiken, al of niet aan 1- of 2-zijden bedrukt.
- Originelen met een mix van formaten, zodat u originelen met verschillende formaten in één en dezelfde opdracht kunt scannen om uitvoer met een mix van formaten of één gemeen-schappelijk formaat te maken.
- Automatisch vergroten/verkleinen voor proportionele vergroting of verkleining van het beeld op de kopieën, op basis van het formaat van het origineel en het formaat van het geselecteerde uitvoerpapier.
- Automatische ladeselectie waarbij het apparaat de juiste papiersoort voor de kopieeropdracht kiest op basis van het formaat van de originelen die worden gescand.
- Automatisch 2-zijdig printen, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.
- Poster voor het vergroten van een origineel document naar meerdere vellen papier, die kunnen worden samengevoegd tot één grote poster.
- Katernen afdrukken, waarbij er twee pagina's per vel worden afgedrukt. De pagina's worden in de juiste volgorde afgedrukt om tot een katern gevouwen en geniet te kunnen worden.
- N-op-1: voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel. U kunt 1 of 2, maar ook tot zelfs acht pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en inkt terugdringen.
Korte samenvatting Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm:
Deze korte samenvatting van de Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX, Laser, 1200 x 1200 DPI, 100 vel, A3
Lange samenvatting Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm :

Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX. Printtechnologie: Laser. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A3. Standaard invoercapaciteit: 100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 500 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox WorkCentre Pro 123V UIFX 1200 x 1200DPI Laser A3 23ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
No
Kopiëren *
No
Scannen *
No
Faxen *
No
Gebruiksindicatie (maximaal) *
75000 pagina's per maand
Digital Sender *
No
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
23 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
4,5 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
23 cpm
Kopieën vergroten/verkleinen
25 - 400 procent
Maximaal aantal kopieën
999 kopieën
Kopiëren zonder tussenkomst van PC
Yes
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
100 vel
Maximum invoercapaciteit
1100 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Maximaal aantal papierlades
5
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
500 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
500 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A3
Typen printmedia *
Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten
Maximale printafmetingen
A3 (297 x 420 mm)
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
256 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
1300 W
Stroomverbruik (PowerSave)
4,7 W
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Certificaten
Energy Star-certificaat *
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
63,5 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
2 x 500 + 1 x 100
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1340 x 1185 x 1143 mm
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110 VAC, 50/60 Hz or 220 VAC 50/60 Hz
Maximum intern geheugen
1 GB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/NT4.0/2000/Me/XP
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
IEEE-1284
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
1-1, 1-2, 2-2, 2-1
Optionele printertalen
PostScript 3
X