Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WorkCentre M128V_UT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
M128V_UT
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10792
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:21:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm :
De korte redactionele beschrijving van Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm

WorkCentre digitale copier/printer met DAOD, automatisch dubbelzijdig printen, 28 ppm, 1200 dpi, 10/100BaseT-Ethernet, USB 2.0, PCL6, 4papierladen (elk 500 vel)
Meer>>>

Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm.
Unieke voordelen

- Baanbrekende Emulsion Aggregate Toner voor scherpere, gelijkmatigere beeldkwaliteit, een langere levensduur van de fuser en minder afval.
- Nagenoeg onbeperkt aan één stuk door scannen en programmeren terwijl het apparaat aan het printen is. Dankzij deze echte multi-tasking hoeft u nooit meer te wachten!
- Intelligente papierladen detecteren automatisch het papierformaat en passen de mogelijkheden van de printopdracht daarop aan.
- Krachtige faxfuncties zoals modem met hoge snelheid, JBIG-compressie, snelkies- en groepskiesnummers. Automatisch faxen van 2-zijdige documenten en 2-zijdig afdrukken van binnenkomende faxen.
- Dankzij een korte papierbaan is de papierverwerking bijzonder betrouwbaar, zelfs bij zwaar en speciaal papier.
- Opdrachtwachtrijen maken het mogelijk om opdrachten die in het systeem in de wachtrij staan weer te geven en maken eenvoudige aanpassing van prioriteiten mogelijk.
- Verbruiksartikelen kunnen door iedereen heel gemakkelijk worden vervangen, zodat het apparaat kan blijven draaien zonder dat een service call nodig is.
- Uitgerust met voorzieningen die normaal gesproken alleen te vinden zijn op apparaten uit het topsegment, zoals annotaties, opdracht opbouwen en scheidingsvellen tussen transparanten en sets.
- Een groot, gebruikersvriendelijk aanraakscherm met grafische interface en geïntegreerd bedieningspaneel biedt optimaal toegang tot alle geavanceerde mogelijkheden.
- Optionele finisher voor 1 en 2 nietjes met selectie van meerdere posities.
- Een breed pakket instrumenten voor statusweergave, beheer en administratie van het apparaat.

Functies die de kosten terugdringen

- EA toner voor een langere levensduur van de fuser en minder afval, zodat u kunt profiteren van extra betrouwbaarheid en lagere total cost of ownership over de levensduur van het apparaat.
- Automatisch 2-zijdig kopiëren voor besparingen op papierkosten en het sparen van het milieu.
- Negatief beeld voor zwart-wit-beelden met veel achtergrond, voor tonerbesparing.
- Energy Star-compatibel, wat betekent dat u besparingen op energiekosten bereikt.
- N-op-1 voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel, waarmee papier wordt bespaard.
- Uitgestelde faxverzending, zodat u op een later tijdstip kunt faxen, wanneer de telefoonkosten lager zijn.
- Snelle fax van 33 Kbps voor kortere gespreksduur, wat besparingen op de telefoonkosten oplevert.
- JBIG-compressie voor faxen, wat 20-80% extra efficiëntie in compressie oplevert, waardoor de overdracht veel sneller verloopt.

Eigenschappen die tijd besparen

- Aflevering van eerste pagina binnen 4,5 seconden, waardoor de wachttijd bij het kopieerapparaat wordt teruggedrongen. De meeste documenten bestaan uit minder dan 5 pagina's, wat betekent dat de tijd tot aflevering van de eerste pagina een belangrijke indicatie van de algemene prestaties van het kopieerapparaat vormt.
- Opdrachtprogrammering opslaan, zodat u veelgebruikte opdrachten in het geheugen kunt opslaan, deze vervolgens snel kunt oproepen en dan alleen nog maar de originelen hoeft te plaatsen en op start hoeft te drukken.
- Verbruiksartikelen gaan lang mee en kunnen door iedereen heel gemakkelijk worden vervangen zonder dat een service call nodig is.
- Scheidingsvellen tussen transparanten, maken het u mogelijk via één enkele opdracht ook hand-outs te maken.
- Onderbreking om de gebruiker in staat te stellen snel een kopieeropdracht uit te voeren, ondanks de aanwezigheid van andere opdrachten in het systeem.
- Rapporten afdrukken voor snelle informatie zoals factureringsmeters, fax instellingen en systeemgegevens.

Functies die de productiviteit verhogen

- Build job om een opdracht in een groot aantal segmenten op te delen en op elk afzonderlijk segment unieke programmering toe te passen.
- Annotatie stelt u in staat om tekst zoals paginanummers, data of vaste tekst aan de gekopieerde uitvoer toe te voegen.
- Watermerken waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken.
- Omslagen, die u in staat stellen om voor de eerste en/of laatste pagina van het document een andere materiaallade te gebruiken, al of niet aan 1- of 2-zijden bedrukt.
- Originelen met een mix van formaten, zodat u originelen met verschillende formaten in één en dezelfde opdracht kunt scannen om uitvoer met een mix van formaten of één gemeen-schappelijk formaat te maken.
- Automatisch vergroten/verkleinen voor proportionele vergroting of verkleining van het beeld op de kopieën, op basis van het formaat van het origineel en het formaat van het geselecteerde uitvoerpapier.
- Automatische ladeselectie waarbij het apparaat de juiste papiersoort voor de kopieeropdracht kiest op basis van het formaat van de originelen die worden gescand.
- Automatisch 2-zijdig printen, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.
- Poster voor het vergroten van een origineel document naar meerdere vellen papier, die kunnen worden samengevoegd tot één grote poster.
- Katernen afdrukken, waarbij er twee pagina's per vel worden afgedrukt. De pagina's worden in de juiste volgorde afgedrukt om tot een katern gevouwen en geniet te kunnen worden.
- N-op-1: voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel. U kunt 1 of 2, maar ook tot zelfs acht pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en inkt terugdringen.

Workflow-software
Digitaliseer . . . Organiseer . . . Distribueer . . . Samenwerken

Als u digitale documenten gebruikt, kunt u heel gemakkelijk documenten maken, zoeken, hergebruiken en verder ontwikkelen. Haal alles uit uw hardware-investeringen dankzij de innovatieve workflow-software van Xerox en Xerox Alliance Partners, die u de volgende voordelen biedt:

- Kostenbeheersing
- Kennisuitwisseling
- Versnelde workflow
- Integratie van papieren en elektronische documenten
- Effectief beheer en distributie van documenten
Korte samenvatting Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm:
Deze korte samenvatting van de Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox WorkCentre M128V_UT, Laser, 1200 x 1200 DPI, Mono copying, 2100 vel, A4
Lange samenvatting Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm :

Xerox WorkCentre M128V_UT. Printtechnologie: Laser. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Kopiëren: Mono copying. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI. Duplex functies: Kopiëren, Printen. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Standaard invoercapaciteit: 2100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 500 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox WorkCentre M128V_UT 1200 x 1200DPI Laser A4 28ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
No
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Mono copying
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
No
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
No
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
100000 pagina's per maand
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Duplex functies *
The product has the ability to print, scan etc. on both sides of a sheet of paper.
Kopiëren, Printen
Aantal printcartridges
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
28 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
4,5 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
28 cpm
Kopieën vergroten/verkleinen
25 - 400 procent
Maximaal aantal kopieën
999 kopieën
Kopiëren zonder tussenkomst van PC
Yes
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
2100 vel
Maximum invoercapaciteit
2100 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
500 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
500 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Papier
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4,A5
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 / Letter (216 x 297 mm)
Netwerk
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
TCP/IP, LPR/LPD, Port 9100, NetBIOS, HTTP Netware: NDPS/NEPS, Appletalk, NetBEUI, SMB, UpnP, IPP
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
256 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
1300 W
Stroomverbruik (PowerSave)
4,7 W
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
63,5 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35 °C
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
1 x 100, 4 x 500
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1340 x 1185 x 1143 mm
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-240V 50/60Hz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/NT4.0/2000/Me/XP
Emulatie
PCL 5c, PCL6
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Kopiëren
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
Optionele printertalen
PostScript 3
X