Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WorkCentre M118VPI_JSX
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
M118VP_UFTX
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9864
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 16:57:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm :
De korte redactionele beschrijving van Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm

Kopiëren/Printen tot 18 ppm printsnelheid, 600 x 600 dpi, Eerste kopie 7,4s, USB 2.0, 10/100 BaseTX Ethernet, Standaard lade (250 vel); handmatige invoer (100 vel),Dubbelzijdige Automatische Originelen Doorvoer met een capaciteit van 50 vel, Duty Cycle tot 50.000
Meer>>>

Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm.
Feiten op een rij

* De WorkCentre M118/M118i is beschikbaar in verschillende configuaties
* Kopiëren, afdrukken, faxen, e-mailen
* tot 18 ppm (A4)
* Maximaal papierformaat 297 x 432 mm.
* Maximaal 1.850 vel en 5 papierladen inclusief handmatige invoer.
* Tafel- of consolemodel.
* Invoer van papier tot 216 g/m² via de meeste laden.
* Eerste exemplaar afgeleverd in minder dan 7,5 seconden.
* Optionele automatische originelendoorvoer voor 50 vel 2-zijdig (1-1, 1-2, 2-1, 2-2).
* V34- en JBIG-compressie voor faxverzending.
* PCL6, Adobe® PostScript® 3™ beschikbaar.
* Duty cycle maximaal 50.000 pagina's per maand.

Unieke voordelen

* Baanbrekende Emulsion Aggregate Toner voor scherpere, gelijkmatigere beeldkwaliteit, een langere gebruiksduur van fuser en minder afval. Dit is gepatenteerde technologie waarover onze concurrenten niet beschikken.
* Toonaangevende papiercapaciteit in zijn klasse, aangevuld met het breedste scala aan in te voeren materiaalsoorten.
* Krachtige faxfuncties zoals modem met hoge snelheid, JBIG-compressie, snelkies- en groepskiesnummers. Automatisch faxen van 2-zijdige documenten en afdrukken van 2 binnenkomende faxpagina's op 1 vel.
* Benchmark instrumenten voor statusweergave, beheer en administratie van het apparaat op afstand.
* Ultramoderne Smart Kits voor optimale bedrijfstijd dankzij tijdige waarschuwing ter vervanging van toner of afdrukmodules. Bij concurrerende producten komt u er te laat achter dat er toner of afdrukmodules moeten worden vervangen, waardoor de bedrijfstijd terugloopt.
* Auditron biedt toegangsbeheer voor het apparaat, wat meestal alleen mogelijk is bij apparaten uit het topsegment.

Voorzieningen die de kosten terugdringen

* EA-toner voor een langere gebruiksduur van fuser en minder afval, zodat u kunt profiteren van extra betrouwbaarheid en lagere totale eigendomskosten over de levensduur van het apparaat.
* Scannen naar e-mail voor de distributie van elektronische in plaats van papieren exemplaren, waarmee papier, verzendkosten en tijd wordt bespaard.
* Automatisch 2-zijdig kopiëren voor besparingen op papierkosten en het sparen van het milieu.
* Rechtstreeks vanaf uw bureaublad faxen zonder dat u eerst hoeft te printen voordat u gaat faxen, zodat er tijd en papier wordt bespaard.
* Energy Star-compatibel, wat betekent dat u besparingen op energiekosten bereikt.
* N-op-1 voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel, waarmee papier wordt bespaard.
* Snelle fax van 33 Kbps voor kortere gespreksduur, wat besparingen op de telefoonkosten oplevert.
* JBIG-compressie voor faxen, wat 20-80% extra efficiëntie in compressie oplevert, waardoor de overdracht veel sneller verloopt.

Tijdsbesparende voorzieningen

* Direct faxen, een tijdsbesparende voorziening die ervoor zorgt dat u rechtstreeks via uw printerdriver vanaf het bureaublad kunt faxen.
* Aflevering van eerste pagina binnen 7,5 seconden, waardoor de wachttijd bij het kopieerapparaat wordt teruggedrongen. De meeste documenten bestaan uit minder dan 5 pagina's, wat betekent dat de tijd tot aflevering van de eerste pagina een belangrijke indicatie van de algemene prestaties van het kopieerapparaat vormt.
* Originelen met een mix van formaten, zodat u originelen met verschillende formaten in de documentinvoer kunt plaatsen en u de opdracht dus niet in meerdere opdrachten hoeft op te splitsen.
* Smart kits geven tijdig aan wanneer de toner moet worden vervangen, waardoor de bedrijfstijd wordt geoptimaliseerd.
* Verbruiksartikelen gaan lang mee en kunnen door iedereen heel gemakkelijk worden vervangen zonder dat een service bezoek nodig is.
* CentreWare Internet Services kunnen worden gebruikt om e-mail- en faxadressen van ontvangers via uw bureaublad in te voeren, waarmee u tijd kunt besparen.
* Met Snelkiezen kunt u snel een e-mailadres opgeven via een driecijferige code die aan het adres is toegewezen. U kunt maximaal 200 Snelkies codes aanmaken.

Voorzieningen die de productiviteit verbeteren

* Automatisch vergroten/verkleinen voor proportionele vergroting of verkleining van het beeld op de kopieën, op basis van het formaat van het origineel het het formaat van het geselecteerde uitvoerpapier.
* Automatisch 2-zijdig afdrukken, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.
* N-op-1: voor het afdrukken van maximaal 32 pagina's op één vel. U kunt 1, 2 of zelfs 32 pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en toner terugdringen.
* Originelen met een mix van formaten, zodat u originelen met verschillende formaten in één en dezelfde opdracht kunt scannen.
* De voorziening Beveiligd verzenden stelt gebruikers in staat een vertrouwelijke fax naar een mailbox te sturen. Er kan een wachtwoord aan de mailbox worden toegewezen, waarmee toegang tot de ontvangen faxopdracht mogelijk is.
* CentreWare Internet Services biedt de mogelijkheid om apparaatinstellingen op afstand op te geven en de apparaatstatus te controleren.
* Dankzij ScanSoft OmniPage- en PaperPort -software is het omzetten van papier in bewerkbare digitale bestanden nu simpeler dan ooit. Het opslaan, indelen en distribueren van documenten is een peulenschil.
Korte samenvatting Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm:
Deze korte samenvatting van de Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox WorkCentre M118VPI_JSX, Laser, 100 vel
Lange samenvatting Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm :

Xerox WorkCentre M118VPI_JSX. Printtechnologie: Laser. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI. Standaard invoercapaciteit: 100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 250 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox WorkCentre M118VPI_JSX Laser 18ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
No
Kopiëren *
No
Scannen *
No
Faxen *
No
Gebruiksindicatie (maximaal) *
50000 pagina's per maand
Digital Sender *
No
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Type processor
Power PC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
300 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
18 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
7,4 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
18 cpm
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
100 vel
Maximum invoercapaciteit
350 vel
Maximaal aantal papierlades
5
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
250 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
250 vel
Papier
Typen printmedia *
Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten
Papier
Mediagewicht lade 1
60 – 90 gsm
Extra papierladen
List of additional paper trays supported by this product (paper trays except the standard input tray 1)
1 x 500/ 3 x 500
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
96 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
1320 W
Certificaten
Energy Star-certificaat *
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
49 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32 °C
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
1x100, 1x250
Netwerkfuncties
10/100 BaseTX Ethernet
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
640 x 520 x 487 mm
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220V – 240V, 50/60 Hz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/NT4.0/2000/Me/XP
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
Mediaformaten (lade 1)
89 x 98.4 - 297 x 420 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
IEEE 1284
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
1-1, 1-2, 2-2, 2-1
Optionele printertalen
Adobe PostScript 3
Mediagewicht lade 2
60 gsm – 216 gsm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Xerox WorkCentre M118VP 600 x 600DPI Laser A3 18ppm Xerox WorkCentre M118VP 600 x 600DPI Laser A3 18ppm
(show image)
M118VP WorkCentre M118VP  — 
Xerox WorkCentre M118VPI 600 x 600DPI Laser A3 18ppm Xerox WorkCentre M118VPI 600 x 600DPI Laser A3 18ppm
(show image)
M118VPI WorkCentre M118VPI  — 
X