Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WorkCentre™ Pro C3545
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3545V_A
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21667
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 18:42:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm :
De korte redactionele beschrijving van Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm

35 ppm Colour, 45 ppm B&W, 1200x1200 dpi Print, 600x600 dpi Copy. Full duplex, 50-sheet DADF, Ethernet 100BaseT/10BaseT
Meer>>>

Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm.
Feiten op een rij

- Kleur: tot 21 / 26 / 35 ppm
Zwart: tot 28 / 36 / 45 ppm
- Dubbelzijdig kopiëren standaard.
- Maximaal papierformaat is 1SRA3.
- Resolutie van 1200 x 1200 dpi.*
- Maximaal 3.140 vel en papierladen plus handmatige invoer.
- Invoer van papier tot 220 g/m2 via alle laden.
- Eerste exemplaar afgeleverd in 6 seconden voor zwart-wit en 8,5 seconden voor kleur.
- Elementaire, geavanceerde en professionele finishingopties met niet-, katernen/boekjes- en perforatie-opties.
- Auditron beschikbaar ter controle van kleuruitvoer.
- Dankzij de open architectuur is eenvoudige integratie met softwareoplossingen van derden mogelijk.
- Scannen naar desktop, e-mail, fileserver en naar documentbeheertoepassingen beschikbaar.
- Faxoptie met één of twee lijnen.
- Duty-cycle 135.000 pagina's per maand.

Unieke voordelen

- Nagenoeg onbeperkt aan één stuk door scannen en programmeren terwijl het apparaat een andere opdracht aan het afdrukken is. Dankzij deze echte multi-tasking hoeft u nooit meer te wachten!
- Er is een breed scala aan finishingopties beschikbaar, van een eenvoudige staffelopvangbak tot een professionele finisher voor het nieten van sets tot 50 vel, het maken van katernen/boekjes met zadelhechting en het perforeren van uitvoer.
- EA Toner (Emulsion Aggregation) van de nieuwe generatie wordt geproduceerd op basis een gepatenteerd proces in plaats van te worden gemalen, wat leidt tot uiterst kleine deeltjes van constante grootte. U bereikt betere beeldkwaliteit en een uniforme uitstraling, zonder glanzende vlekken of vettige strepen.
- Opdrachtwachtrijen maken het mogelijk om opdrachten die in het systeem in de wachtrij staan weer te geven en maken eenvoudige aanpassing van prioriteiten mogelijk.
- Een ongelooflijk breed scala aan scanfunctionaliteit zoals scannen naar pc-desktop, fileserver, documentbeheersysteem, e-mail, fax of nagenoeg elke andere bestemming, zodat u over de mogelijkheid beschikt om documenten elektronisch op te slaan, te archiveren en te distribueren.
- Veelzijdige faxopties - Of u nu traditionele walkup- fax-, internetfax- of faxserver-integratie nodig hebt, u kunt altijd een faxoplossing kiezen waarmee uw bestaande investering in telefoonlijnen, internet of netwerkstructuur optimaal wordt benut.
- Modulaire en uitbreidbare configuraties - u betaalt voor de voorzieningen die u nodig hebt en kunt het apparaat aanpassen en uitbreiden op basis van de behoeften van uw kantoor.
- Dankzij de open architectuur kan elk apparaat fungeren als "oplossingsplatform", waarbij eenvoudige integratie met door derden geleverd softwareoplossingen mogelijk is.
- Een groot, gebruikersvriendelijk kleurenaanraakscherm met grafische interface en geïntegreerd bedieningspaneel biedt optimaal toegang tot alle geavanceerde mogelijkheden.
- De robuuste, productieve en gebruikersvriendelijke functie Opdracht opbouwen maakt speciale programmering voor verschillende pagina's in een document mogelijk.
- Ingebouwde betrouwbaarheid die u onder controle hebt. Dit apparaat voorspelt en voorkomt storingen. U wordt tijdig gewaarschuwd dat de Smart Kit-onderdelen (door de gebruiker te vervangen modules) moeten worden vervangen, zodat u snel weer operationeel bent zonder dat er een serviceoproep nodig is.
- Beveiligingsfuncties zoals disk-overwrite zorgen ervoor dat gegevens die op vaste-schijfstations achterblijven onleesbaar worden.
- Intelligente papierladen detecteren automatisch het geplaatste papierformaat, waarmee verwarring, onverwachte papierstoringen en eventueel verlies van beschikbaarheid van het apparaat kan worden voorkomen.

Functies die de kosten terugdringen

- Auditron stelt u in staat om kleurgebruik te bewaken en dit te beperken of te controleren, door slechts bepaalde accounts toe te staan om in kleur af te drukken.
- N-op-1 voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel, waarmee papier wordt bespaard.
- zwart-wit kopieerkosten vergelijkbaar met zwart-wit machines, zodat u geen apart apparaat voor zwart-wit en kleur nodig hebt.
- Automatisch 2-zijdig kopiëren voor besparingen op papierkosten en het sparen van het milieu.
- Negatief beeld voor zwart-wit-beelden met veel achtergrond, voor tonerbesparing.
- Energy Star-compatibel, wat betekent dat u besparingen op energiekosten bereikt.
- Kwalitatief hoogwaardige kleur wordt in huis afgedrukt, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uitbesteed kleurendrukwerk niet op tijd terug is van de drukker.
- Uitgestelde faxverzending, zodat u op een later tijdstip kunt faxen, wanneer de telefoonkosten lager zijn.

Eigenschappen die tijd besparen

- Scan aan één stuk door, waarmee u door kunt blijven programmeren en scannen terwijl het apparaat bezig is met andere taken, wat tijdsbesparingen oplevert.
- Beheer van opdrachtwachtrijen, zodat u de opdrachten in het systeem snel kunt weergeven en opdrachten voorrang kunt geven, verwijderen en vasthouden, wat de efficiëntie ten goede komt.
- Aflevering van eerste pagina in 6,1 seconden, waardoor de wachttijd bij het kopieerapparaat wordt teruggedrongen. De meeste documenten bestaan uit minder dan 5 pagina's, wat betekent dat de tijd tot aflevering van de eerste pagina een belangrijke indicatie van de algemene prestaties van het kopieerapparaat vormt.
- Opdrachtprogrammering opslaan, zodat u veelgebruikte opdrachten in het geheugen kunt opslaan, deze vervolgens snel kunt oproepen en dan alleen nog maar de originelen hoeft te plaatsen en op start hoeft te drukken.
- Afwerking zoals perforatie en het maken van katernen zorgt ervoor dat documenten zonder extra werk direct klaar zijn voor distributie.
- Verbruiksartikelen gaan lang mee en kunnen door iedereen heel gemakkelijk worden vervangen zonder dat een serviceoproep nodig is.
- Opdracht opbouwen voor het programmeren van complexe opdrachten zonder • dat documenten per sectie handmatig in elkaar gezet moeten worden.
- Tweelijnsfax, zodat u tegelijkertijd faxen kunt verzenden en ontvangen.

Functies die de productiviteit verhogen

- Build job om een opdracht in een groot aantal segmenten op te delen en op elk afzonderlijk segment unieke programmering toe te passen, bijvoorbeeld bij een foto waarop u bepaalde unieke beeldopties wilt toepassen.
- Beveiligd afdrukken stelt u in staat om een opdracht met een wachtwoord te beveiligen. De opdracht wordt vastgehouden in een wachtrij en pas afgedrukt wanneer het opgegeven wachtwoord op het apparaat wordt ingevoerd.
- Proefdruk stelt gebruikers in staat om een proefdruk (é);én exemplaar van een document te maken, voordat het rrestant van de documentsets/kopieën wordt afgedrukt. De resterende sets worden in de afdrukwachtrij van het apparaat vastgehouden tot de opdracht wordt vrijgegeven.
- Omslagvellen, die u in staat stellen om voor de eerste pagina van het document een andere papierlade te gebruiken, naar keuze enkel- of dubbelzijdig.
- Originelen met gemengde formaten, zodat u originelen met verschillende formaten in één en dezelfde opdracht kunt inlezen voor uitvoer met een gemengde formaten of juist één bepaald formaat te maken.
- Watermerken waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken.
- N-op-1 afdrukken: voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel. U kunt 1 of 2, zelfs tot 16 pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en toner terugdringen.
- Automatisch vergroten/verkleinen voor proportionele vergroting of verkleining van het beeld op de kopieën, op basis van het formaat van het origineel of het formaat van het geselecteerde papierlade.
- Automatische ladeselectie waarbij het apparaat de juiste papiersoort voor de kopieeropdracht kiest op basis van het formaat van de originelen die worden gescand.
- Automatisch 2-zijdig afdrukken, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.
- Katernen afdrukken, waarbij twee pagina's per vel worden afgedrukt. De pagina's worden in de juiste volgorde afgedrukt (impositie) om tot een katern/boekje gevouwen en geniet te kunnen worden.
Korte samenvatting Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm:
Deze korte samenvatting van de Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox WorkCentre™ Pro C3545, Laser, Afdrukken in kleur, 1200 x 1200 DPI, Kopiëren in kleur, 100 vel, A3
Lange samenvatting Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm :

Xerox WorkCentre™ Pro C3545. Printtechnologie: Laser, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 35 ppm. Kopiëren: Kopiëren in kleur. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI. Scannen: Scannen in kleur. Maximale ISO A-series papierformaat: A3. Standaard invoercapaciteit: 100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 400 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox WorkCentre™ Pro C3545 1200 x 1200DPI Laser A3 45ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Afdrukken in kleur
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Kopiëren in kleur
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Scannen in kleur
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
No
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
135000 pagina's per maand
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Aantal printcartridges
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
4
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
Xerox CentreWare Web, Xerox Device Types
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Type processor
Intel® Celeron®
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
733 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
45 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Standaard printertalen *
A printer (control) language or page description language (PDL) is a language that describes the appearance of a printed page more efficiently than a bitmap. PostScript, one of the most noted page description languages, is a complete programming language.
PDF 1.3,TIFF
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
35 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
6,1 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
8,5 s
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
180 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
45 cpm
Kopieersnelheid (standaard, kleur, A4)
35 cpm
Kopieën vergroten/verkleinen
25 - 400 procent
Maximaal aantal kopieën
9999 kopieën
Kopiëren zonder tussenkomst van PC
Yes
Scannen
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Kleurdiepte invoer
Colour depth of the input into the product. The colour depth is either the number of bits used to indicate the color of a single pixel, in a bitmapped image or video frame buffer, or the number of bits used for each color component of a single pixel. High-end laptops have 24-bit colour depth.
24 Bit
Scansnelheid (zwart, standaard)
32 ipm
Scansnelheid (kleur, standaard)
22 ipm
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
100 vel
Maximum invoercapaciteit
620 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
400 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
400 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A3
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A3 (297 x 420 mm)
Mediagewicht lade 1
64 - 220 gsm
Papierverwerking optioneel/invoer
List of the optional input paper handling options available with this product
3x 520 seets, High-Capacity Feeder 2520 sheets
Papier
Papierverwerking optioneel/uitvoer
List of the optional output paper handling options available with this product
Office Finisher (1000 sheets, Stapling), Advanced Office Finisher(3500shets, Stapling, Hole Punch), Professional Finisher Option(2000 sheets, Stapling, Hole Punch, Booklet)
Netwerk
Compatibele netwerkbeheer tools
List of network management tools compatible with this product, including manufacturer and coined name
SNMP Version 1 & SNMP Version 2c, MIB access (IETF-MIB II RFC 1213), MIB RFC 2790, Printer MIB RFC 1759 v. 2
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Interne opslagcapaciteit
The amount e.g of data which can be stored inside the device.
30 GB
Geluidsproductie
Geluidsniveau (buiten gebruik)
35 dB
Geluidsniveau tijdens afdrukken
55 dB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
858 W
Stroomverbruik (PowerSave)
177 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
257 W
Software
Slimme copiersoftwarefuncties
Description of the copier advanced features of the product
AutoIQ, Auto rotation, Image shift, Edge erase, Auto centering, Original type selection, Lighter/darker, Background suppression, Auto contrast, Sharpness, Color balance, color shift
Intelligente printersoftwarefuncties
Description of the printer advanced features of the product
Print Calibration, Secure print, Delay print, Sample set, Booklet creation, Cover selection, Paper selection by attribute, N-up, Watermark, Fit to new paper size, Transparency interleave, Banner sheet enable/disable, Output tray selection, Image quality, Reduce/enlarge, Mirror image, Margins
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Certificering
FCC Class A Compliant (U.S.), DOC Class A Compliant (Canada) 89/336/EEC (Europe) UL Listed (UL 1950, Third Edition) CB Certified (IEC 60950/EN 60950) 73/23/EEC (Europe) Novell Tested and Approved Windows Hardware Quality Labs
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
257 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
1x100, 1x520 sheet
Netwerkfuncties
Ethernet 100BaseT/10BaseT, 10Base2
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1346 x 636 x 1116 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220–240 V, 50 Hz, 10A
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Plain paper, Letterhead, Bond, Preprinted forms, Cover, Hole-punched, Recycled paper, Transparencies, Heavyweight, Glossy, Lightweight, Label stock, Envelopes
Maximum intern geheugen
The maximum internal memory which is available in the product.
0,25 GB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 95, 98, Me, NT 4.0, 2000, XP, Windows Server 2003 Citrix Novell NetWare 4.x, 5.x, 6 Mac OS 8.x, 9.x, OS X Solaris 2.5.1, 2.6 + HP-UX 10.2, 11.x IBM AIX 4.2 + Linux Intel: Red Hat, Caldera, Mandrake, Corel, TurboLinux, SuSE, Linux Power PC, TurboLinux Server 6.0.2
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Kopiëren, Printen, Scannen
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
RJ-45 USB
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
1-1, 1-2, 2-2, 2-1
Standaard mediaformaten
A5, A5, Legal, A3, B5
Lettertypen
List of typefaces included and any qualifications
Postscript 3: 136 Type 1, 2 Multiple Master, PCL: 80
Automatische documentinvoer: ondersteunde mediatypen en capaciteit
A5, A5, Legal, A3, B5; 50-sheet
X