Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WorkCentre C2424/ADN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C2424_ADN
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27354
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 16:57:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar on-site
Lange productnaam Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm :
De korte redactionele beschrijving van Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm

WorkCentre C2424/ADN
Meer>>>

Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm.
Feiten op een rij:
- 24 ppm in snelle kleur /24 ppm in zwart
- Maximaal papierformaat is Legal (216 x 356 mm).
- Maximaal 1.675 vel en 4 papierladen inclusief handmatige invoer.
- Tafel- of consolemodel.
- Ondersteuning voor een breed scala aan papiersoorten tot omslagen van 220 g/m².
- Eerste exemplaar afgeleverd in slechts 6 seconden.
- Standaard harde schijf van 40 GB.
- Automatische originelendoorvoer voor 50 vel 2-zijdig (1-1, 1-2, 2-1, 2-2).
- Echte Adobe® PostScript® 3™ (137 fonts), PCL 5c (81 fonts).
- Scannen naar mailbox scannen naar TWAIN, scannen naar PC.
- Duty cycle maximaal 85.000 pagina's per maand.

Voorzieningen die de kosten terugdringen:
- Wachtwoordbeveiliging voor het maken van kleurenkopieën, ter beheersing van kleurgebruik en kosten.
- Scannen van documenten stelt u in staat documenten via e-mail te verzenden in plaats van papieren exemplaren te verzenden, waarmee papier wordt bespaard.
- N-op-1 voor het kopiëren van maximaal 4 pagina's en het afdrukken van maximaal 16 pagina's op één vel, waarmee papier wordt bespaard.
- Automatisch 2-zijdig kopiëren voor besparingen op papierkosten en het sparen van het milieu.
- Energy Star-compatibel, wat betekent dat u besparingen op energiekosten bereikt.

Tijdsbesparende voorzieningen:
- Aflevering van eerste pagina in 6 seconden, waardoor de wachttijd bij de printer wordt teruggedrongen. De meeste documenten bestaan uit minder dan 5 pagina's, wat betekent dat de tijd tot aflevering van de eerste pagina een belangrijke indicatie van de algemene printerprestaties vormt.
- PrintingScout™ biedt tijdens de hele afdrukopdracht directe scherminstructies wanneer de printer uw aandacht nodig heeft.
- PhaserSMART™ zorgt voor on line probleemoplossing, zodat u snel weer aan de slag kunt.
- De ingebouwde CentreWare®-webserver stelt u in staat de WorkCentre C2424 via uw bureaublad te beheren, te configureren en problemen op te lossen
- Het Usage analysis tool stelt u in staat om het gebruik van de printer automatisch te traceren en job accounting gegevens direct op te vragen.

Voorzieningen die de productiviteit verbeteren:
- Boekjes afdrukken, waarbij elke pagina 50% wordt verkleind en er twee pagina's per vel worden afgedrukt. De pagina's worden in de juiste volgorde afgedrukt om tot een katern gevouwen en geniet te kunnen worden.
- Omslagvellen, die u in staat stellen om de eerste pagina van het document vanuit een andere papierlade in te voeren.
- Watermerk waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken.
- Automatische kleurcorrectie zorgt ervoor dat voor elk element op een pagina (tekst, tekeningen, foto's) de optimale afdrukmethode wordt toegepast, zodat ergeen compromis hoeft te worden gesloten tussen tekst- en afbeeldingskwaliteit.
- Automatisch vergroten/verkleinen voor proportionele vergroting of verkleining van het beeld op de kopieën, op basis van het formaat van het origineel het het formaat van het geselecteerde uitvoerpapier.
- Automatische ladeselectie waarbij het apparaat de juiste papiersoort voor de kopieeropdracht kiest op basis van het formaat van de originelen die worden gescand.
- Automatisch 2-zijdig afdrukken, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.
- N-op-1 voor het afdrukken van maximaal 16 pagina's op één vel. U kunt 1 of 2, maar ook tot zelfs zestien pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en toner terugdringen.
- Dankzij eenvoudige installatie kunt u de hardware in luttele minuten installeren en vervolgens via slechts vier muisklikken netwerkprinter- en scandrivers installeren. Eindgebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag.
- Dankzij OmniPage Pro 12-, PaperPort Pro 9-en Image Retriever-software is het omzetten van papier in bewerkbare digitale bestanden nu simpeler dan ooit. Het opslaan, indelen en distribueren van documenten is een peulenschil.
Korte samenvatting Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm:
Deze korte samenvatting van de Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox WorkCentre C2424/ADN, Laser, Afdrukken in kleur, 600 x 600 DPI, Kopiëren in kleur, A4
Lange samenvatting Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm :

Xerox WorkCentre C2424/ADN. Printtechnologie: Laser, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 24 ppm. Kopiëren: Kopiëren in kleur. Maximale ISO A-series papierformaat: A4

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox WorkCentre C2424/ADN 600 x 600DPI Laser A4 24ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Afdrukken in kleur
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Kopiëren in kleur
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
No
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
No
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
85000 pagina's per maand
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Type processor
Power PC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
500 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
24 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
24 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
6 s
Scannen
Scannerfuncties
Description of the scanner advanced features of the product
Scan to mailbox‚ to PC, Scannen via TWAIN
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Mediagewicht lade 1
60 - 220 gsm
Netwerk
Compatibele netwerkbeheer tools
List of network management tools compatible with this product, including manufacturer and coined name
Xerox CentreWare, CentreWare ARE, CentreWare web Administrator, Xerox NDPS Gateway
Ingebouwde webserver
Yes
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
Most common industry-standard communication protocols ranging from RS-232, RS-422, RS-423, RS-485, and LVDS to USB.
Ethernet, USB 2.0
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
256 MB
Interne opslagcapaciteit
The amount e.g of data which can be stored inside the device.
40 GB
Software
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
- Windows PostScript Driver - PCL5 Driver - Xerox Walk-Up printerdriver - Mac OS Driver - UNIX Driver
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
42 kg
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
2
Netwerkfuncties
10/100 BaseTX Ethernet
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
530 x 660 x 620 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110-120V@ 60 Hz; 220V@50 Hz
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
papers, envelopes, labels, transparencies, card stocks
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
EU CE class A‚ CSA, UL/CSA 60950-1‚ EN60950-1
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
- Windows 98/Me/2000/XP/2003/NT - Mac OS 9.x / OS X v10.1 + - Linux‚ Solaris
Kleurenfuncties all-in-one
Kopiëren, Printen
Scansnelheid
Description of the speed at which this product can accomplish a specific scanning task including rate, media type, and target application
20 sec/pagina
Mediaformaten (lade 1)
(76 x 127) - (216 x 356) mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2014-08-29
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor Xerox WorkCentre C2424/ADN. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 73 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
73%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Xerox Workcenter C2424/ADNM Inkjet A4 24ppm Xerox Workcenter C2424/ADNM Inkjet A4 24ppm
(show image)
C2424_ADNM Workcenter C2424/ADNM  — 
Land Distributor
United Kingdom 2 distributor(s)
X