Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C226 PSGAB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C226V_PSGAB
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12872
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 18:43:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm :
De korte redactionele beschrijving van Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm

WorkCentre C226 printer/copier, glasplaat met afdekklep, twee laden (elk van 500 vel), extra grote invoerlade van 3500 vel, Inverter en Finisher met zadelnieten (1000 vel staffelopvangbak, nieten en boekjesmaker)
Meer>>>

Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm.
auditron, gegevenscodering en optioneel disk image overwrite security.
* Grote papiercapaciteit van maximaal 5.750 vel, automatisch schakelen tussen laden plus papier plaatsen tijdens gebruik, zodat het apparaat optimaal kan blijven werken.

Voorzieningen die de kosten terugdringen

* Met de Professional finisher-module kunt u tijd en geld besparen door intern boekjes met zadelhechting en andere professioneel afgewerkte vierkleurenmaterialen te produceren.
* Auditron stelt u in staat om kleurgebruik te bewaken en dit te beperken of te controleren, door slechts bepaalde gebruikers toe te staan om in kleur te kopiëren of te printen. Ook kunt u hiermee het gebruik van kopieer-, print-, fax- of scanfunctionaliteit bewaken en beheren.
* Automatische kleurdetectie zorgt ervoor dat u geen kleurenprints in rekening worden gebracht wanneer u zwart-witdocumenten afdrukt.
* N-op-1 voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel, waarmee papier wordt bespaard.
* zwart-wit kopieer- en -printkosten vergelijkbaar met apparaten voor uitsluitend zwart-wit, zodat u geen apart apparaat voor kleur nodig hebt.
* Automatisch 2-zijdig kopiëren voor besparingen op papierkosten en het sparen van het milieu.
* Super G3-functie met JBIG-compressie, waardoor de verzending van faxen bijzonder snel verloopt en u dus op telefoniekosten bespaart.
* Kwalitatief hoogstaande kleur wordt intern afgedrukt, zodat u niet bang hoeft te zijn dat bedrijfskritieke documenten niet op tijd terug zijn van de copyshop.
* Uitgestelde faxverzending, zodat u op tijden kunt faxen waarvoor een lager telefoontarief geldt.
* Faxafdrukken kunnen zo worden ingesteld dat er papier uit een specifieke papierlade wordt gebruikt.
* Dankzij het modulaire ontwerp kunt u het apparaat configureren op basis van specifieke vereisten, zodat u geen geld kwijt bent aan functies die u niet nodig hebt.

Tijdsbesparende voorzieningen

* Beheer van opdrachtwachtrijen, zodat u de opdrachten in het systeem snel kunt weergeven en opdrachten kunt promoten, verwijderen en vasthouden, wat de efficiëntie ten goede komt.
* Aflevertijd eerste pagina van slechts 8 seconden bij zwart-wit, zodat u nooit lang bij het kopieerapparaat hoeft te wachten. De meeste documenten bestaan uit minder dan 5 pagina's, wat betekent dat de tijd tot aflevering van de eerste pagina een belangrijke indicatie van de algemene prestaties van het kopieerapparaat vormt.
* De functie "Papier plaatsen tijdens gebruik" maakt het mogelijk papier te plaatsen terwijl er wordt afgedrukt.
* Opdrachtprogrammering opslaan, zodat u veelgebruikte opdrachten in het geheugen kunt opslaan, deze vervolgens snel kunt oproepen en dan alleen nog maar de originelen hoeft te plaatsen en op start hoeft te drukken.
* Afwerkingsfuncties zoals perforatie en het maken van boekjes zorgen ervoor dat documenten zonder extra werk direct klaar zijn voor distributie.
* Verbruiksartikelen en onderdelen die regelmatig moeten worden vervangen zijn verkrijgbaar als SMart Kits, die lang meegaan en door iedereen heel gemakkelijk kunnen worden vervangen zonder dat een service bezoek nodig is.
* Dankzij het intuïtieve, gebruiksvriendelijke karakter van het aanraakscherm en de printerdrivers ontwikkelen beginnende gebruikers zich in een handomdraai tot experts, zonder dat hier training voor nodig is.
* Elektronisch sorteren zorgt ervoor dat u geen tijd kwijt bent aan het sorteren en staffelen van uw afgedrukte documenten.

Voorzieningen die de productiviteit verbeteren

* Beveiligd afdrukken stelt u in staat om een opdracht met een wachtwoord te beveiligen. De opdracht wordt vastgehouden in een wachtrij en pas afgedrukt wanneer het opgegeven wachtwoord op het apparaat wordt ingevoerd.
* Proefdruk stelt gebruikers in staat om een proefdruk van één exemplaar van een document te maken, voordat het restant van de documentsets/kopieën wordt afgedrukt. De resterende sets worden in de afdrukwachtrij van het apparaat vastgehouden tot de opdracht wordt vrijgegeven.
* Omslagvellen, die u in staat stellen om voor de eerste pagina van het document een andere materiaallade te gebruiken, met enkel- of dubbelzijdige afdruk.
* Transparant scheidingsvellen bieden u de mogelijkheid sets van elkaar te scheiden.
* Watermerken waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken.
* N-op-1 afdrukken: voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel. U kunt 1 of 2, maar ook tot zelfs 8 pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en toner terugdringen.
* Automatisch vergroten/verkleinen voor proportionele vergroting of verkleining van het beeld op de kopieën, op basis van het formaat van het origineel en het formaat van het geselecteerde uitvoerpapier.
* Automatische ladeselectie waarbij het apparaat de juiste papiersoort voor de afdrukopdracht kiest op basis van het formaat van de originelen.
* Automatisch 2-zijdig afdrukken, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.
* Boekjes afdrukken, waarbij elke pagina wordt verkleind en er twee pagina's per vel worden afgedrukt. De pagina's worden in de juiste volgorde afgedrukt om tot een boekje gevouwen en geniet te kunnen worden.
* Afdrukken op zwaar papier van maximaal 300 g/m2 voor het maken van rapportomslagen bijvoorbeeld.
* Softwarehulpmiddelen voor snel en efficiënt afhandelen van extern beheer, installatie, configuratie en probleemoplossing.
Korte samenvatting Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm:
Deze korte samenvatting van de Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox C226 PSGAB, Laser, Afdrukken in kleur, 600 x 600 DPI, Kopiëren in kleur, 750 vel
Lange samenvatting Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm :

Xerox C226 PSGAB. Printtechnologie: Laser, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 17 ppm. Kopiëren: Kopiëren in kleur. Standaard invoercapaciteit: 750 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 500 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox C226 PSGAB 600 x 600DPI Laser 26ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Afdrukken in kleur
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Kopiëren in kleur
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
No
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
No
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
48000 pagina's per maand
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Type processor
Power PC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
400 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
26 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
17 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
11,7 s
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
99 s
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
26 cpm
Kopieersnelheid (standaard, kleur, A4)
17 cpm
Kopieën vergroten/verkleinen
25 - 400 procent
Maximaal aantal kopieën
999 kopieën
Kopiëren zonder tussenkomst van PC
Yes
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
750 vel
Maximum invoercapaciteit
5250 vel
Maximaal aantal papierlades
5
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
500 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
1000 vel
Papier
Mediagewicht lade 1
64 – 105 gsm
Extra papierladen
List of additional paper trays supported by this product (paper trays except the standard input tray 1)
2 x 500, 1 x 3500 sheet
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Maximaal intern geheugen
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
640 MB
Interne opslagcapaciteit
The amount e.g of data which can be stored inside the device.
40 GB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
1500 W
Software
Slimme copiersoftwarefuncties
Description of the copier advanced features of the product
Scan Once/Print Many, Electronic Collation, Automatic Paper Selection, Automatic Tray Switching, Automatic Magnification Selection, Image Repeat, N-Up, Cover/Transparency Interleaving
Intelligente printersoftwarefuncties
Description of the printer advanced features of the product
Automatic Colour Detection, Automatic Paper Selection, Automatic Tray Switching, Automatic Magnification
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
81,5 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
1x500-sheet + 250-sheet bypass
Netwerkfuncties
10Base-T/100Base-TX
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
670 x 676 x 787 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220 VAC, 50/60 Hz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/Me, Windows NT 4.0, Windows 2000/XP, Mac OS 8.6 - 9.x, Mac OS X 10.1.5, 10.2 - 10.2.8, 10.3 - 10.3.4
Kleurenfuncties all-in-one
Kopiëren, Printen
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
RJ-45 USB 1.1, IEEE 1284
Optionele printertalen
PostScript 3 emulation
Standaard mediaformaten
A6 - A3
Mediagewicht lade 2
60-300 gsm
X