Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CopyCentre C128 V_UIS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C128V_UIS
Categorie
Met een kopieerapparaat kunt u snel en makkelijk kopieën maken van al uw documenten.
kopieermachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11402
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:29:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm) :
De korte redactionele beschrijving van Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm)

CopyCentre digitale copier, fax met DAOD, automatisch dubbelzijdig printen, 28 ppm, 2 papierladen (elk 500 vel), onderzetkast
Meer>>>

Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm).
Feiten op een rij
-Kopiëren met optionele fax.
-tot 23 / 28 ppm.
-Maximaal 3.100 vel en 5 papierladen inclusief handmatige invoer.
-Invoer van papier tot 216 gr/m2 via de meeste laden.
-Eerste exemplaar afgeleverd in minder dan 4,5 seconden.
-Finisher voor 1 en 2 nietjes beschikbaar.
-Automatische originelendoorvoer voor 50 vel 2-zijdig (1-1, 1-2, 2-1, 2-2).
-Kan worden uitgebreid met print,- fax-, scan-, e-mail- en andere netwerkopties.
-Scan-once-print-many technologie
-Faxmodem met hoge snelheid en JBIG-compressie.
-Duty Cycle: maximaal 100.000 pagina's per maand.

Unieke voordelen
-Baanbrekende Emulsion Aggregate Toner voor scherpere, gelijkmatigere beeldkwaliteit, een langere levensduur van de fuser en minder afval.
-Nagenoeg onbeperkt aan één stuk door scannen en programmeren terwijl het apparaat een andere opdracht aan het printen is. Dankzij deze echte multi-tasking hoeft u nooit meer te wachten!
-Intelligente papierladen detecteren automatisch het papierformaat en passen de eisen voor de invoer daarop aan.
-Dankzij een korte papierbaan is de papierverwerking bijzonder betrouwbaar, zelfs bij zwaar en speciaal papier.
-Opdrachtwachtrijen maken het mogelijk om opdrachten die in het systeem in de wachtrij staan weer te geven en maken eenvoudige aanpassing van prioriteiten mogelijk.
-Verbruiksartikelen kunnen door iedereen heel gemakkelijk worden vervangen, zodat het apparaat kan blijven draaien zonder dat een service call nodig is.
-Uitgerust met voorzieningen die normaal gesproken alleen te vinden zijn op apparaten uit het topsegment, zoals annotaties, opdracht opbouwen en scheidingsvellen voor transparante en sets.
-Een groot, gebruikersvriendelijk aanraakscherm met grafische interface en geïntegreerd bedieningspaneel biedt optimaal toegang tot alle geavanceerde mogelijkheden.
-Optionele finisher voor 1 en 2 nietjes met selectie van meerdere posities.
-Krachtige faxfuncties zoals modem met hoge snelheid, JBIG-compressie, snelkies- en groepskiesnummers. Automatisch faxen van 2-zijdige documenten en 2-zijdig afdrukken van binnenkomende faxen.

Functies die de kosten terugdringen
-N-op-1 voor het kopiëren van meerdere pagina's op één vel, waarmee papier wordt bespaard.
-EA toner voor een langere levensduur van de fuser en minder afval, zodat u kunt profiteren van extra betrouwbaarheid en lagere total cost of ownership over de levensduur van het apparaat.
-Automatisch 2-zijdig kopiëren voor besparingen op papierkosten en het sparen van het milieu.
-Negatief beeld voor zwart-wit-beelden met veel achtergrond, voor tonerbesparing.
-Energy Star-compatibel, wat betekent dat u besparingen op energiekosten bereikt.
-Uitgestelde faxverzending, zodat u op een later tijdstip kunt faxen, wanneer de telefoonkosten lager zijn.
-Snelle fax van 33 Kbps voor kortere gespreksduur, wat besparingen op de telefoonkosten oplevert.
-JBIG-compressie voor faxen, wat 20-80% extra efficiëntie in compressie oplevert, waardoor de overdracht veel sneller verloopt.

Eigenschappen die tijd besparen
-Aflevering van eerste pagina binnen 4,5 seconden, waardoor de wachttijd bij het kopieerapparaat wordt teruggedrongen. De meeste documenten bestaan uit minder dan 5 pagina's, wat betekent dat de tijd tot aflevering van de eerste pagina een belangrijke indicatie van de algemene prestaties van het kopieerapparaat vormt.
-Opdrachtprogrammering opslaan, zodat u veelgebruikte opdrachten in het geheugen kunt opslaan, deze vervolgens snel kunt oproepen en dan alleen nog maar de originelen hoeft te plaatsen en op start hoeft te drukken.
-Verbruiksartikelen gaan lang mee en kunnen door iedereen heel gemakkelijk worden vervangen zonder dat een service call nodig is.
-Scheidingsvellen tussen transparanten, maken het mogelijk dat u via één enkele opdracht ook hand-outs kunt maken.
-Onderbreking om de gebruiker in staat te stellen snel een kopieeropdracht uit te voeren, ondanks de aanwezigheid van andere opdrachten in het systeem.
-Rapporten afdrukken om snel informatie te krijgen zoals factureringsmeters, faxinstellingen en systeemgegevens.

Functies die de productiviteit verhogen
-Build job om een opdracht in een groot aantal segmenten op te delen en op elk afzonderlijk segment unieke programmering toe te passen.
-Annotatie stel u in staat om tekst zoals paginanummers, data of vaste tekst aan de gekopieerde uitvoer toe te voegen.
-Omslagen, die u in staat stellen om voor de eerste en/of laatste pagina van het document een andere materiaallade te gebruiken, al of niet aan 1- of 2-zijd bedrukt.
-Originelen met een mix van formaten, zodat u originelen met verschillende formaten in één en dezelfde opdracht kunt scannen om uitvoer met een mix van formaten of één gemeen-schappelijk formaat te maken.
-Automatisch vergroten/verkleinen voor proportionele vergroting of verkleining van het beeld op de kopieën, op basis van het formaat van het origineel en het formaat van het geselecteerde uitvoerpapier.
-Automatische ladeselectie waarbij het apparaat de juiste papiersoort voor de kopieeropdracht kiest op basis van het formaat van de originelen die worden gescand.
-Automatisch 2-zijdig printen, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.
-Poster voor het vergroten van een origineel document naar meerdere vellen papier, die kunnen worden samengevoegd tot één grote poster.
-Katernen afdrukken, waarbij er twee pagina's per vel worden afgedrukt. De pagina's worden in de juiste volgorde afgedrukt om tot een katern gevouwen en geniet te kunnen worden.
-N-op-1: voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel. U kunt 1 of 2, maar ook tot zelfs acht pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en inkt terugdringen.
Korte samenvatting Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm):
Deze korte samenvatting van de Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox CopyCentre C128 V_UIS, 28 cpm, 600 x 600 DPI, 999 kopieën, A3 (297 x 420 mm), 500 vel, 1000 vel
Lange samenvatting Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm) :

Xerox CopyCentre C128 V_UIS. Maximale kopieersnelheid: 28 cpm, Kopieerresolutie (tekst in zwart): 600 x 600 DPI, Maximaal aantal kopieën: 999 kopieën. Maximale printafmetingen: A3 (297 x 420 mm). Maximale uitvoercapaciteit: 500 vel. Standaard invoercapaciteit: 1000 vel, Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel. Maximumcapaciteit: 1000 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox CopyCentre C128 V_UIS Digital copier 28cpm A3 (297 x 420 mm), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kopiëren
Maximale kopieersnelheid *
The maximum speed of copying.
28 cpm
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
600 x 600 DPI
Maximaal aantal kopieën
999 kopieën
Kleur
Kleur *
No
Mediaformaten
Maximale printafmetingen *
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A3 (297 x 420 mm)
Standaard mediaformaten
148 x 210 mm 297 x 420 mm
Uitvoercapaciteit
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
500 vel
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
1000 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Papier
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
1000 vel
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
1-1, 1-2, 2-2, 2-1
Printsnelheid
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
4,5 s
Printtechnologie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Duurzaamheid
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
100000 pagina's per maand
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110/220 VAC, 50/60 Hz
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
1300 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
4,7 W
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 85 procent
Maximum temperatuur in bedrijf
10 - 35 °C
Aanbevolen relatieve luchtvochtigheid bij gebruik
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.\n
30 - 70
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
16 - 30 °C
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Certificering
UL, CSA
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1340 x 1185 x 1143 mm
Mediatypes
Enveloppen
Yes
Etiketten
Yes
Transparanten
Yes
Faxen
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Met geïntegreerde fax
Yes
Faxen in kleur
A fax is an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links. Colour faxing means that the fax is printed in colour.
No
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
JBIG, MMR/MR/MH
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
63,5 kg
Technische details
Soort *
Characteristics of the device.
Digital copier
X