Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Upgrade Phaser 860B > 860N
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
860FN A
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8030
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 19:58:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule :
De korte redactionele beschrijving van Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule

Upgrade for Phaser 860B to860N
Meer>>>

Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule.
SMART Modular Technologies is a specialist in memory modules in SIMM, DIMM, SO-DIMM, Rambus RIMM and custom form factors that utilize the latest DRAM, SRAM and Flash memory technologies. Because of this focus and concentration, SMART provides precision response to customer requirements. Design simulation, PCB design, surface mount technology and test are all experiencing rapid technological changes in response to rapid changes to higher density, higher operating frequency, lower voltages and smaller packages in memory ICs. SMART's leading edge technology continues to provide both standard and custom product solutions for its customers.

This memory is designed for the following systems:

Xerox Phaser 860B, 860N;
Xerox Phaser 860DP, 860DX;
Tektronix Phaser 860B, 860N;
Tektronix Phaser 860DP, 860DX;
Tektronix Phaser 750DP, 750DX;
Tektronix Phaser 750N;
Tektronix Phaser 750P.
Korte samenvatting Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N, 10 - 35 °C, 10 - 80 procent, 46 g, 800 Mbit/s
Lange samenvatting Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule :

Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N. Gewicht: 46 g. Overdrachtssnelheid: 800 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Upgrade Phaser 860B > 860N geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid
10 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
46 g
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
800 Mbit/s
X