Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PHASER 8550DT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8550M_ADTM
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23076
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:25:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4

Kleur: tot 24 ppm Zwart: tot 24 ppm, Maximaal papierformaat is Legal (216 x 356 mm) Processor van 600 MHz, 600 dpi standard, up to 2400 FinePoint™ on the Phaser 8550
Meer>>>

Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4.
chitterende, professionele kleurenuitvoer. Solid ink kleur is echter, verzadigder en van opmerkelijk constante kwaliteit, pagina na pagina, op nagenoeg elk materiaal.
Het apparaat is bijzonder aantrekkelijk geprijsd, wat betekent dat men voor de prijs van een zwart-witnetwerkprinter over het concurrentievoordeel van kleur kan beschikken.
Aflevertijd voor eerste pagina tot slechts 5 seconden. Dit is de laagste aflevertijd voor de eerste pagina van alle kleurenprinters in deze klasse.
Functies die doorgaans optioneel zijn, worden standaard aangeboden. Daarbij gaat het om netwerkfunctionaliteit, echte Adobe® Postscript® 3, geautomatiseerde probleemoplossing en opdrachtadministratie. Bovendien beschikt u op de Phaser 8550 over geavanceerde papierverwerkingsfuncties zoals automatisch dubbelzijdig afdrukken, staffelen en katernen afdrukken.
Unieke solid ink kleurentechnologie met één enkele drukgang die alleen door Xerox wordt aangeboden.

Solid ink zorgt voor hoge afdrukkwaliteit op de meest uiteenlopende materiaalsoorten en -gewichten, van gerecycled papier tot zwaar omslagmateriaal, transparanten en nog veel meer.
Dit apparaat is goed voor het milieu, aangezien de efficiënte solid ink milieuvriendelijk is en nagenoeg geen afval oplevert.

Het apparaat is uitermate betrouwbaar en wordt bovendien geleverd met één jaar on-site garantie.

Laagste printerprijs binnen zijn klasse, zodat u zodat u een snelle printer met een groot aantal functies voor een geweldige prijs kunt kopen.
Met behulp van het Usage Analysis Tool kunnen beheerders het gebruik bewaken en het afdrukken zonodig onder controle houden.
N-op-1 afdrukken: voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel. U kunt 1 of 2, maar ook tot zelfs 16 pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en inkt terugdringen.
Automatisch 2-zijdig afdrukken, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.

Phaser-installatie via één toets betekent dat u alleen maar op een toets op de printer hoeft te drukken, waarna deze zichzelf installeert.
De intuïtieve printerdriver geeft afdrukopties voor alle papierladen en toepassingen weer.
PrintingScout™ biedt tijdens de hele afdrukopdracht directe scherminstructies wanneer de printer uw aandacht nodig heeft.
PhaserSMART™ zorgt voor online probleemoplossing, zodat u snel weer aan de slag kunt.
De CentreWare® IS geïntegreerde webserver stelt u in staat de Phaser 8500 en 8550 vanaf het bureaublad te beheren, te configureren en problemen op te lossen.
Support Centre biedt eenvoudige,elektronische toegang tot alle gebruikersdocumentatie, instrumenten en hulpmiddelen.

Solid ink technologie, een alternatief voor laserprinters, biedt echtere, verzadigdere en van opmerkelijk constante beelden op nagenoeg elk materiaal.
Automatische kleurcorrectie zorgt ervoor dat voor elk element op een pagina (tekst, illustraties of foto's) de juiste afdrukmethode wordt toegepast, zodat er geen compromis hoeft te worden gesloten tussen tekst- en afbeeldingskwaliteit.
De Fotomodus zorgt voor ongelooflijk rijke kleurcontrole met beeldoptimalisatie.
Kleurcontrole via driver zorgt ervoor dat de kleuren die u op de monitor ziet beter overeenkomen met afgedrukte kleuren.

De Productiviteitkit biedt functies zoals Persoonlijke afdrukken, Beveiligd afdrukken, Proefdrukken, Opgeslagen afdrukken, Uitgebreid staffelen en Uitgebreide fontopslag, met een vaste-schijfstation van 20 GB.
Persoonlijke afdrukken is een nieuwe functie die een persoonlijk postvak op het vaste-schijfstation van de printer maakt, waar u verwerkte afdrukopdrachten kunt opslaan die vervolgens op verzoek snel kunnen worden afgedrukt via het bedieningspaneel.
Met Proefdrukken wordt er slechts één exemplaar van een uit meerdere exemplaren bestaande opdracht geproduceerd, zodat deze kan worden gecontroleerd voordat u de overige exemplaren afdrukt. U kunt de resterende exemplaren rechtstreeks via het voorpaneel van de printer afdrukken.
Met Beveiligd afdrukken kunt u uw vertrouwelijke documenten beschermen, zodat er een wachtwoord op de printer moet worden ingevoerd voordat er wordt afgedrukt.
Met Opgeslagen afdrukken wordt de opdracht op het vaste-schijfstation van de printer opgeslagen, zodat u deze op verzoek kunt afdrukken.
Omslagvellen stellen u in staat om de eerste en laatste pagina van het document via een andere papierlade in te voeren.
Scheidingspagina's stellen u in staat om afdrukopdrachten met blanco vellen van elkaar te scheiden, zodat u beter kunt zien waar de ene opdracht stopt en de volgende begint.
Sorteren stelt u in staat om meerdere exemplaren van uit meerdere pagina's bestaande documenten in de juiste volgorde af te drukken.
Automatisch schalen om een pagina automatisch aan te kunnen passen aan het formaat van het materiaal in de geselecteerde invoerlade.
Watermerk waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken.
Dankzij Pipelining kan de printer tegelijkertijd meerdere opdrachten verwerken.
Boekjes printen, waarbij elke pagina 50% wordt verkleind en er twee pagina's per vel worden afgedrukt. De pagina's worden in de juiste volgorde afgedrukt om tot een boekje gevouwen en geniet te kunnen worden.
Korte samenvatting Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4:
Deze korte samenvatting van de Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox PHASER 8550DT, Kleur, 1200 x 1200 DPI, A4, 1 vel, 24 ppm, Duplex printen
Lange samenvatting Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4 :

Xerox PHASER 8550DT. Kleur, Gebruiksindicatie (maximaal): 85000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 24 ppm. Standaard invoercapaciteit: 1 vel. Duplex printen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox PHASER 8550DT Kleur 1200 x 1200DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
85000 pagina's per maand
Duplex printen *
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
24 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
24 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
6 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
1 vel
Maximum invoercapaciteit
625 vel
Uitvoercapaciteit
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
300 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
A4 (210 x 297 mm)
Mediaformaten (lade 1)
A6, A5, B5 ISO, B5 JIS, A4, Index card, Statement, Executive, A/Letter, US Folio, Legal, Custom sizes from 76 x 127 mm to 216 x 356 mm; Envelopes: DL, C5, #10 commercial, #51/2, #63/4, Monarch, Booklet, Lee (A7), Choukei 4 Gou, Choukei 3 Gou
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
230 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
Yes
Prestatie
Processormodel
600 MHz, RISC 32 bits
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
28 kg
Breedte verpakking
607 mm
Hoogte verpakking
939,8 mm
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
406 x 533 x 368 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
52 kg
Overige specificaties
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
Gestion d'imprimante Xerox CentreWare pour Microsoft et UNIX, serveur Web intégré CentreWare IS, administration Web CentreWare, passerelle Xerox NDPS, outil d'analyse de l'utilisation
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110 – 120 VAC, 60 Hz; 220 VAC, 50 Hz
Standaardinvoerladen
Magasin 1 standard: capacité de 100 feuilles; 60 à 220 g/m2; prise en charge d'une gamme étendue de papiers, enveloppes, couvertures, étiquettes, cartes de visite, brochures triple-pli, cartes postales, transparents, etc.; formats de supports: A6, A5, B5 ISO, B5 JIS, A4, index, Statement, Executive, A/Letter, US Folio, Legal, formats personnalisés de 76 x 127 mm à 216 x 356 mm; enveloppes: DL, C5, #10 commercial, #51/2, #63/4, Monarch, brochure, Lee (A7), Choukei 4 Gou, Choukei 3 Gou Magasin 2 standard: capacité de 525 feuilles; 60 à 120 g/m2; prise en charge d'une gamme étendue de papiers, enveloppes, couvertures, étiquettes, cartes de visite, brochures triplepli, cartes postales, transparents, etc.; formats de supports: B5 ISO, B5 JIS, A4, Statement, Executive, A/Letter, US Folio, Legal; enveloppes: DL, C5 et #10 Commercial Magasin 3 standard sur 8550DT et 8550DX: capacité, types et formats de supports identiques au magasin 2 Magasin 3 standard sur 8550DT et 8550DX: capacité, types et formats de supports identiques au magasin 2
Netwerkfuncties
USB 2.0, 10/100BaseTX Ethernet
Inclusief lettertypes
137 PostScript Type and 81 PCL 5c
Lengte van de verpakking
73 cm
Formaat
largeur: 40,6 cm; hauteur: 36,8 cm; profondeur: 53,34 cm; poids: 28 kg. Magasin de 525 feuilles en option largeur: 40,6 cm; hauteur: 13,2 cm; profondeur: 52,1 cm; poids: 7,3 kg.
Maximum temperatuur in bedrijf
10 - 32 °C
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 95 procent
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
54 dB
Service en support
List of service and support software included within the system
Garantie d'un an sur site, support technique Web et par téléphone. Des offres de services innovantes incluent des contrats de services étendus et des formations personnalisées pour les cellules internes d'assistance.
Technische details
Run Black, Custom-Size Pages, Phaser Installer, Intelligent Ready, Embedded Web Server, PrintingScout, PhaserSMART, Usage Analysis Tool, Booklet Printing, Smart Trays, Saved Settings, Manual Colour Adjustments, Negative and Mirror Images, Scaling, Watermarks, Cover Sheets, Remote Printing, Image Smoothing, Job Completion Notification, Separation Pages, N-Up Printing, Email Alerts, Job Accounting, Printer Neighborhood, Job Pipelining, Secure Print*, Proof Print*, Saved Print*, Personal Print*, Collation* Requires hard drive
Milieuspecificaties
Température: à l'arrêt: -30° à 60° C; en fonctionnement: 10° à 32° C Humidité relative: à l'arrêt: 10 à 95 %; en fonctionnement: 10 à 80 %. Niveau sonore: 33 dBA en veille, 54 dBA en fonctionnement.
Fontstijlen
137 polices PostScript Type et 81 polices PCL 5c
Garantietoelichting
Les produits achetés dans le cadre d'un contrat " PagePack " ne bénéficient pas de la garantie mais pour plus d'informations sur les services dont vous bénéficiez, veuillez vous reporter à votre contrat de service.
Productiviteit
Run Black, formats de page personnalisés, Phaser Installer, gestion intelligente d'activité, serveur Web intégré, PrintingScout, PhaserSMART, outil d'analyse de l'utilisation, impression de fascicules, magasins intelligents, paramètres enregistrés, réglages couleur manuels, images en négatif et en miroir, mise à l'échelle, filigranes, couvertures, impression à distance, lissage d'image, notification de fin de travaux, intercalaires‚ impressions N-Up, alertes par courrier électronique, comptabilisation des travaux, voisinage imprimante, gestion des files d'attente, impression sécurisée*, impression d'épreuves*, impression enregistrée*, impression personnelle*, assemblage* Disque dur nécessaire
Noodzakelijk om PagePack service agreement te hebben die provisie van inkt of toner heeft)
Yes
Kleurkalibratiefuncties
Automatique, Ecran sRVB, Vivid sRVB, Presse SWOP, Presse Euroscale, Presse commerciale, Presse SNAP, Aucun, Noir et blanc
Kleurinstelling
how the picture will be taken by the camera
Simulations des couleurs unies agréées PANTONE, couleurs Adobe PostScript indépendantes de l'unité, normes colorimétriques internationales CIE et prise en charge des systèmes de gestion des couleurs ICC et Apple ColorSync
Printkwaliteit
8500: Couleur rapide, Amélioré 8550: Couleur rapide, Amélioré, Normal, Haute résolution/Photo
Printer statusmonitor
PrintingScout affiche instantanément un message d'aide si une intervention est nécessaire pendant les tâches d'impression.
Remote beheersoftware
L'outil de diagnostic à distance PhaserSMART fournit une assistance automatisée par Internet.
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X