Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8550_ADP
Categorie
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20098
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:31:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: één jaar on-site garantie
Lange productnaam Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter :
De korte redactionele beschrijving van Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter

Xerox Kleur Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™
Meer>>>

Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter.
Feiten op een rij:

Kleur: tot 24 / 30 ppm
Zwart: tot 24 / 30 ppm
Solid ink printer met standaardnetwerkfunctionaliteit
Xerox Solid Ink Technologie
Maximaal papierformaat is Legal (216 x 356 mm)
Processor van 600 MHz
600 dpi standaard, tot 2400 FinePoint™ op de Phaser 8550
Eerste exemplaar afgeleverd in 5 seconden op de Phaser 8550 (6 seconden op de Phaser 8500)
Tot 1 GB geheugen, optionele vaste schijf met 20 GB opslagruimte
Echte Adobe Postscript 3™ (137 fonts), PCL5c (81 fonts)
Duty cycle maximaal 85.000 pagina's per maand

Unieke voordelen:

Schitterende, professionele kleurenuitvoer. Solid ink kleur is echter, verzadigder en van opmerkelijk constante kwaliteit, pagina na pagina, op nagenoeg elk materiaal.
Het apparaat is bijzonder aantrekkelijk geprijsd, wat betekent dat men voor de prijs van een zwart-witnetwerkprinter over het concurrentievoordeel van kleur kan beschikken.
Aflevertijd voor eerste pagina tot slechts 5 seconden. Dit is de laagste aflevertijd voor de eerste pagina van alle kleurenprinters in deze klasse.
Functies die doorgaans optioneel zijn, worden standaard aangeboden. Daarbij gaat het om netwerkfunctionaliteit, echte Adobe® Postscript® 3, geautomatiseerde probleemoplossing en opdrachtadministratie. Bovendien beschikt u op de Phaser 8550 over geavanceerde apierverwerkingsfuncties zoals automatisch dubbelzijdig afdrukken, staffelen en katernen afdrukken.
Unieke solid ink kleurentechnologie met één enkele drukgang die alleen door Xerox wordt aangeboden.
Solid ink zorgt voor hoge afdrukkwaliteit op de meest uiteenlopende materiaalsoorten en -gewichten, van gerecycled papier tot zwaar omslagmateriaal, transparanten en nog veel meer.
Dit apparaat is goed voor het milieu, aangezien de efficiënte solid ink milieuvriendelijk is en nagenoeg geen afval oplevert.

Voorzieningen die de kosten terugdringen:

Laagste printerprijs binnen zijn klasse, zodat u zodat u een snelle printer met een groot aantal functies voor een geweldige prijs kunt kopen.
In de snelle kleurenmodus wordt er minder inkt verbruikt en kunt u toch profiteren van schitterende kwaliteit.
Met behulp van het Usage Analysis Tool kunnen beheerders het gebruik bewaken en het afdrukken zonodig onder controle houden.

Tijdsbesparende voorzieningen:

Phaser-installatie via één toets betekent dat u alleen maar op een toets op de printer hoeft te drukken, waarna deze zichzelf installeert.
De intuïtieve printerdriver geeft afdrukopties voor alle papierladen en toepassingen weer.
PrintingScout™ biedt tijdens de hele afdrukopdracht directe scherminstructies wanneer de printer uw aandacht nodig heeft.
PhaserSMART™ zorgt voor online probleemoplossing, zodat u snel weer aan de slag kunt.
De CentreWare® IS geïntegreerde webserver stelt u in staat de Phaser 8500 en 8550 vanaf het bureaublad te beheren, te configureren en problemen op te lossen.
Support Centre biedt eenvoudige,elektronische toegang tot alle gebruikersdocumentatie, instrumenten en hulpmiddelen.

Functies die garant staan voor de hoogst mogelijke kleurkwaliteit:

Solid ink technologie, een alternatief voor laserprinters, biedt echtere, verzadigdere en van opmerkelijk constante beelden op nagenoeg elk materiaal.
Automatische kleurcorrectie zorgt ervoor dat voor elk element op een pagina (tekst, illustraties of foto's) de juiste afdrukmethode wordt toegepast, zodat er geen compromis hoeft te worden gesloten tussen tekst- en afbeeldingskwaliteit.
De Fotomodus zorgt voor ongelooflijk rijke kleurcontrole met beeldoptimalisatie.
Kleurcontrole via driver zorgt ervoor dat de kleuren die u op de monitor ziet beter overeenkomen met afgedrukte kleuren.

Voorzieningen die de productiviteit verbeteren:

De Productiviteitkit biedt functies zoals Persoonlijke afdrukken, Beveiligd afdrukken, Proefdrukken, Opgeslagen afdrukken, Uitgebreid staffelen en Uitgebreide fontopslag, met een vaste-schijfstation van 20 GB.
Persoonlijke afdrukken is een nieuwe functie die een persoonlijk postvak op het vaste-schijfstation van de printer maakt, waar u verwerkte afdrukopdrachten kunt opslaan die vervolgens op verzoek snel kunnen worden afgedrukt via het bedieningspaneel.
Met Proefdrukken wordt er slechts één exemplaar van een uit meerdere exemplaren bestaande opdracht geproduceerd, zodat deze kan worden gecontroleerd voordat u de overige exemplaren afdrukt. U kunt de resterende exemplaren rechtstreeks via het voorpaneel van de printer afdrukken.
Met Beveiligd afdrukken kunt u uw vertrouwelijke documenten beschermen, zodat er een wachtwoord op de printer moet worden ingevoerd voordat er wordt afgedrukt.
Met Opgeslagen afdrukken wordt de opdracht op het vaste-schijfstation van de printer opgeslagen, zodat u deze op verzoek kunt afdrukken.
N-op-1 afdrukken: voor het afdrukken van meerdere pagina's op één vel. U kunt 1 of 2, maar ook tot zelfs 16 pagina's op één en hetzelfde vel afdrukken. Met deze milieuvriendelijke mogelijkheid kunt u het verbruik van papier en inkt terugdringen.
Omslagvellen stellen u in staat om de eerste en laatste pagina van het document via een andere papierlade in te voeren.
Scheidingspagina's stellen u in staat om afdrukopdrachten met blanco vellen van elkaar te scheiden, zodat u beter kunt zien waar de ene opdracht stopt en de volgende begint.
Sorteren stelt u in staat om meerdere exemplaren van uit meerdere pagina's bestaande documenten in de juiste volgorde af te drukken.
Automatisch schalen om een pagina automatisch aan te kunnen passen aan het formaat van het materiaal in de geselecteerde invoerlade.
Watermerk waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken.
Dankzij Pipelining kan de printer tegelijkertijd meerdere opdrachten verwerken.
Automatisch 2-zijdig afdrukken, voor het bedrukken van beide zijden van het papier zonder vellen opnieuw te hoeven invoeren.
Boekjes printen, waarbij elke pagina 50% wordt verkleind en er twee pagina's per vel worden afgedrukt. De pagina's worden in de juiste volgorde afgedrukt om tot een boekje gevouwen en geniet te kunnen worden.
Korte samenvatting Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™, 85000 pagina's per maand, 1200 x 1200 DPI, 30 ppm, 5 s, 625 vel, A4
Lange samenvatting Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter :

Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™. Gebruiksindicatie (maximaal): 85000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 30 ppm, Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal): 5 s. Maximum invoercapaciteit: 625 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Maximale printafmetingen: A4 (210 x 297 mm), Maximumbreedte media: 220 g/m2. Geluidsproductie (in werking): 54 dB, Geluidsproductie (standby): 33 dB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADP 2400 dpi, FinePoint™ Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
85000 pagina's per maand
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
30 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
5 s
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
625 vel
Mediatype en capaciteit (lade 1)
100
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Maximumbreedte media
220 g/m2
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB 2.0, 10/100BaseTX Ethernet
Geluidsproductie
Geluidsproductie (in werking)
54 dB
Geluidsproductie (standby)
33 dB
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
7,3 kg
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
230 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur, bereik
50 - 89,6 °F
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 95 procent
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me, Windows NT 4.0 (SP6), Windows 2000/XP, Windows Server 2003, Mac OS 9.x, Mac OS X 10.2, Novell NetWare 5.x/6.5, Linux Red Hat 9, Suse 9, Fedora Core 1, UNIX Sun Solaris 2.8, 2.9, 2.10, HP/UX 11.x, IBM AIX 4.3.3, Xerox Walk-Up Printing Drivers Windows 2000
Beeldscherm
Beeldscherm type
Type of display (screen) e.g. LCD.
LCD
Technische details
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
600 MHz
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Drivers & Utilities, Xerox CentreWare
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
406 x 533,4 x 368 mm
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Envelopes, transparencies, labels, plain paper, business cards, cards
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC: 110 - 120 V, 60 Hz; AC: 220 V, 50 Hz
Invoercapaciteit (lade 2)
525 vel
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
CE, EN55022, CSA 22.2 No. 950, FCC Part 15 B
Mediaformaten (lade 1)
Letter A Size (8.5 in x 11 in), Legal (8.5 in x 14 in), Executive (7.25 in x 10.5 in), A4 (8.25 in x 11.7 in), A5 (5.83 in x 8.25 in), B5 (6.93 in x 9.83 in), A6 (4.13 in x 5.83 in), Folio (8.5 in x 13 in), JIS B5 (7.17 in x 10.12 in), Statement (5.5 in x 8.5 in), 3 in x 5 in, A7 (2.9 in x 4.1 in)
Duplex printen
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
Speciale eigenschappen
Run Black, Custom-Size Pages, Phaser Installer, Intelligent Ready, Embedded Web Server, PrintingScout, PhaserSMART, Usage Analysis Tool, Booklet Printing, Smart Trays, Remote Printing, Email Alerts, Job Accounting, Printer Neighborhood, Job Pipelining
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8500/AN 1200 dpi, Base model 600 x 600DPI A4 inkjetprinter Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8500/AN 1200 dpi, Base model 600 x 600DPI A4 inkjetprinter
(show image)
8500_AN Colour Solid Ink Printer Phaser 8500/AN 1200 dpi, Base model  — 
Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADX 2400 dpi, FinePoint™ 1,150 sheet Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADX 2400 dpi, FinePoint™ 1,150 sheet Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
8550_ADX Colour Solid Ink Printer Phaser 8550/ADX 2400 dpi, FinePoint™ 1,150 sheet EUR 434,07
(excl. VAT)
EUR 520,88 (incl. VAT)
Xerox 8550_ADT Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter Xerox 8550_ADT Kleur 1200 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
8550_ADT 8550_ADT EUR 434,07
(excl. VAT)
EUR 520,88 (incl. VAT)
Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8500/ADN 1200 dpi, Duplex standard Kleur 600 x 600DPI A4 inkjetprinter Xerox Colour Solid Ink Printer Phaser 8500/ADN 1200 dpi, Duplex standard Kleur 600 x 600DPI A4 inkjetprinter
(show image)
8500_ADN Colour Solid Ink Printer Phaser 8500/ADN 1200 dpi, Duplex standard EUR 456,04
(excl. VAT)
EUR 547,25 (incl. VAT)
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X