Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox Phaser 6120 Kleur A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Phaser 6120
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6120V_N
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23622
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:28:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox Phaser 6120 Kleur A4 :
De korte redactionele beschrijving van Xerox Phaser 6120 Kleur A4

Kleur: 5 ppm, Zwart: 20 ppm, resolutie van 2400, Papierformaat 216 x 356 mm, 128 MB geheugen
Meer>>>

Xerox Phaser 6120 Kleur A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Phaser 6120 Kleur A4.
Uitmuntende beeldkwaliteit in vergelijking met de concurrentie: verbeterde resolutie van 2400 en ware, nauwkeurige kleuren
2-zijdig afdrukken is een optie, in tegenstelling tot de HP 2600n, waarbij dit helemaal niet mogelijk is
Standaardgeheugen acht keer groter dan dat van de HP 2600n
Vaste schijf is een optie, terwijl deze voor HP-printers helemaal niet beschikbaar is
Grotere papierinvoer- en -uitvoercapaciteit dan de HP 2600n
Afdruksnelheid van zwart-wit-afdrukken meer dan twee keer sneller dan op de HP 2600n

N-op-1 afdrukken waarbij automatisch meerdere pagina's op één vel worden geplaatst, waarmee papier en toner wordt bespaard.
Dankzij de toner met grote capaciteit nemen de kosten per afdruk af en is het apparaat minder vaak buiten dienst
Automatisch 2-zijdig afdrukken (optioneel) voor minder papierafval en professioneel ogende documenten
Kwalitatief hoogstaande kleur wordt intern afgedrukt, zodat u geen kosten hoeft te maken door werk aan drukkers uit te besteden
Energy Star-compatibel zodat energieverbruikt tot een minimum wordt beperkt

PrintingScout™ controleert alle afdrukopdrachten en maakt gebruik van pop-upvensters om gebruikers direct te kunnen informeren over eventuele problemen en het oplossen ervan
De in CentreWare® IS geïntegreerde webserver stelt u in staat de Phaser 6120 vanaf het bureaublad te beheren, te configureren en problemen op te lossen
Snel en eenvoudig toegang aan de voorkant zodat het vervangen van verbruiksartikelen minder tijd en moeite kost en u papierstoringen gemakkelijker kunt oplossen; geen toegang via de achterkant nodig
Met Opgeslagen afdrukken wordt de opdracht op het vaste-schijfstation van de printer opgeslagen, zodat u deze op verzoek kunt afdrukken via het voorpaneel
Met Proefdrukken wordt er slechts één exemplaar van een uit meerdere exemplaren bestaande opdracht geproduceerd, zodat deze kan worden gecontroleerd voordat u de overige exemplaren afdrukt. De overige exemplaren kunt u vervolgens rechtstreeks via het voorpaneel van de printer afdrukken (vereist een vaste-schijfstation)
Met Beveiligd afdrukken kunt u uw vertrouwelijke documenten beschermen, zodat er een wachtwoord op de printer moet worden ingevoerd voordat er een beveligde opdracht wordt afgedrukt
Met behulp van de functie Formulieren kunt u veel gebruikte formulieren op het vaste-schijfstation van de printer opslaan zodat u de snel en gemakkelijke kunt oproepen via het voorpaneel

De verbeterde resolutie van 2400 zorgt voor levendige en exacte kleuren en precieze lijndetails
Door PANTONE® goedgekeurde vaste-kleurensimulatie waar zelfs profesionals in de grafische wereld weg van zullen zijn

Watermerken waarmee u tekst zoals "Concept" of "Vertrouwelijk" op de achtergrond van elke pagina van een document kunt afdrukken
Via Katernen afdrukken wordt uw document zodanig gerangschikt dat uw gemakkelijk katernen van 140 x 215 mm kunt maken…die u direct kunt vouwen en nieten (vereist duplexmodule)
Aangepaste paginaformaten van 102 x 152 mm tot 215 x 356 mm bieden allerlei creatieve afdrukmogelijkheden
Dankzij Elektronisch staffelen kunt u meerdere exemplaren van uit meerdere pagina's bestaande documenten in de juiste volgorde afdrukken (vereist vaste-schijfstation)
Korte samenvatting Xerox Phaser 6120 Kleur A4:
Deze korte samenvatting van de Xerox Phaser 6120 Kleur A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Phaser 6120, Laser, Kleur, A4, 200 vel, 20 ppm, Netwerkgereed
Lange samenvatting Xerox Phaser 6120 Kleur A4 :

Xerox Phaser 6120. Printtechnologie: Laser, Kleur, Gebruiksindicatie (maximaal): 35000 pagina's per maand. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 20 ppm. Standaard invoercapaciteit: 200 vel. Netwerkgereed

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Phaser 6120 Kleur A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Gebruiksindicatie (maximaal) *
35000 pagina's per maand
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
20 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
5 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
13 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
22 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
200 vel
Maximum invoercapaciteit
500 vel
Uitvoercapaciteit
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
200 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
A4 (210 x 297 mm)
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
380 W
Prestatie
Processormodel
300 MHz, 32 bit RISC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
300 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
20,2 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
442 x 395 x 341 mm
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
200 – 240 VAC / 100 – 127 VAC 50/60 Hz
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast-Ethernet
Inclusief lettertypes
139 Resident PostScript fonts
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
54 dB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-06-25
Testseek heeft 12 proffesionele recensies verzameld voor Xerox Phaser 6120. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 69 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
69%
X