Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox PostScript Kit & PCL6

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PostScript Kit & PCL6
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
097N01441
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0095205004410
Categorie
Components needed to build a printer.
Printer- en scannerkits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorXerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 19010
Deze statistiek is gebaseerd op de 95028 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92827 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 25 Aug 2020 16:31:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox PostScript Kit & PCL6 :
De korte redactionele beschrijving van Xerox PostScript Kit & PCL6

PostScript Kit & PCL6; FaxCentre™ F116
Meer>>>
Xerox PostScript Kit & PCL6:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox PostScript Kit & PCL6.

This is a genuine Xerox PostScript Kit & PCL6 guaranteed to perform with the Xerox FaxCentre™ F116 Fax machine

Korte samenvatting Xerox PostScript Kit & PCL6:
Deze korte samenvatting van de Xerox PostScript Kit & PCL6-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Xerox PostScript Kit & PCL6, 408 g, 165 x 241 x 55 mm

Lange samenvatting Xerox PostScript Kit & PCL6:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox PostScript Kit & PCL6, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Xerox PostScript Kit & PCL6. Gewicht: 408 g, Afmetingen (BxDxH): 165 x 241 x 55 mm

Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
408 g
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
165 x 241 x 55 mm
Land Distributeur
Australia 1 distributor(s)