Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
016-1825-00 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Bepaalde printers werken met ink sticks, in plaats van cartridges. Let u op dat het juiste product voor uw printer aanschaft.
inkt-sticks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 42109
Deze statistiek is gebaseerd op de 74605 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72877 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 mei 2017 09:29:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick :
De korte redactionele beschrijving van Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick

Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks
Meer>>>

Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick.
Echte Xerox vaste inkt sticks zijn een volledig geintegreerd onderdeel van ons eenvoudige, intuitieve suppliessysteem - uitgerust met op elkaar aansluitende inktvormen en een uniek nummeringssysteem, zodat nieuwe inkt in de printer stoppen makkelijk gaat. Onze nieuwe vaste inkt formules leveren levendige kleuren en messcherpe tekst, iedere keer dat u iets print. Verwacht alleen het allerbeste van Xerox printers en echte Xerox supplies - ze zijn voor elkaar gemaakt.
Korte samenvatting Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick:
Deze korte samenvatting van de Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks, 335 g
Lange samenvatting Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick :

Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks. Gewicht: 335 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox Cyan ColorStix Ink, 5 Cyan Sticks + 2 Black Sticks inkt-stick, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
335 g
Technische details
Gebruiksindicatie (maximaal)
5915 pagina's per maand
Land Distributor
Polska 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X