This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Xerox INKJET PAPER 100 A4 COATED papier voor inkjetprinter

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Xerox
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
INKJET PAPER 100 A4 COATED
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
003R93312
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
Printerpapier
Icecat Product ID :
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Xerox: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8105
Deze statistiek is gebaseerd op de 97136 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:47:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Xerox INKJET PAPER 100 A4 COATED papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Xerox INKJET PAPER 100 A4 COATED papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Xerox INKJET PAPER 100 A4 COATED, 100 g/m2, 40 - 65 procent, 18 - 30 °C, 5 - 30 °C, 40 - 60 procent, A4

Lange samenvatting Xerox INKJET PAPER 100 A4 COATED papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Xerox INKJET PAPER 100 A4 COATED papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Xerox INKJET PAPER 100 A4 COATED. Media gewicht: 100 g/m2. Media-afmetingen (1 vel): A4

Kenmerken
Media gewicht *
100 g/m2
Eisen aan de omgeving
Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V)
40 - 65 procent
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur (T-T)
18 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
5 - 30 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
40 - 60 procent
Overige specificaties
Media-afmetingen (1 vel)
A4