Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Western Digital
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WDXF3200JBRNE
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Western Digital: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10106
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:56:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar garantie
Lange productnaam Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf

Media Center 320GB, USB2, 7200 RPM, 8MB
Meer>>>

Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf.
Dit krachtige Media Center van Western Digital is een combinatie van een externe harde schijf met een snelle USB 2.0/Firewire aansluiting, een 8-in-1 kaartlezer en een USB 2.0 hub, waardoor het apparaat ruimtebesparend en flexibel inzetbaar is. Met de Backup knop met dubbele functie kunt u makkelijk backups maken: kies of u nu een backup wilt maken of automatisch een backup wilt laten maken op bepaalde tijden. De uitknop, die aan de voorkant van het apparaat zit, is voorzien van de exclusieve WD functie Safe Shutdown, die er zorg voor draagt dat alle gegevens die naar de harde schijf verzonden worden opgeslagen zijn voordat hij de schijf uit zet. De elegante behuizing kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.

Het Media Center is zeer gemakkelijk in gebruik en bovendien razendsnel, dus u heeft de ideale oplossing gevonden voor externe opslag van data gevonden. Vergroot onmiddellijk de opslagcapaciteit van uw computer, download snel en makkelijk gegevens van geheugenkaarten van digitale camera's, DV camcorders of MP3 spelers, of maak een backup van uw waardevolle data, muziek, foto's en films. Met een cachegeheugen van maar liefst 8 MB, dat is vier maal zo groot als de standaard 2MB.

Eigenschappen

- 8-in-1 geheugenkaartlezer.
- Dubbele Backup functie - kies tussen automatisch of onmiddellijk.
- USB 2.0 hub met twee poorten, waarvan er één aan de voorkant zit, zodat u makkelijk USB randapparatuur zoals een USB geheugenstick, printer, toetsenbord of muis aan kunt sluiten op uw computer.
- Rotatiesnelheid van 7200 RPM en 8 MB cache voor snelle opslag.
- Inclusief Dantz Retrospect® Express backup software.
- Ingebouwde USB 2.0 hub voor het aansluiten van nog meer externe drives.
- Twee FireWire poorten.
- Aan-/uitknop met Safe Shutdown functie voor extra bescherming van uw gegevens.
- Fluid Dynamic Bearing (FDB) motor voor een fluisterstille werking.
- Werkt koel dankzij de elegante, koelende behuizing.
- Verticaal en horizontaal te gebruiken.
- Kensington® veiligheidsslot.
Korte samenvatting Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire, 320 GB, 2.0, 7200 RPM, Stroomvoorziening via USB
Lange samenvatting Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf :

Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire. Opslagcapaciteit harde schijf: 320 GB. USB-versie: 2.0. Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Stroomvoorziening via USB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire 320GB externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
320 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
Poorten & interfaces
USB-aansluiting *
Dankzij de snelle 2.0 USB connector kun je met dit toestel MP3-bestanden afspelen, opgeslagen op een USB geheugenstick.
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
FireWire 400
FireWire-interface met een snelheid van 400 Mbit/s (50 MB/s). FireWire is een seriële computer-bustechnologie ontworpen als vervanging van SCSI en is gebaseerd op de IEEE 1394- en 1394b-standaarden.
Yes
Energie
Stroomvoorziening via USB *
The device can be powered via a USB connection.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 65 °C
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
154,4 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
218,8 mm
Hoogte
Hoogte van het product
44,2 mm
Overige specificaties
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,2 ms
Bytes per sector
512
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-240 VAC, 50-60 Hz
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
8,9 ms
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1394a: 400 Mbits/s, USB 2.0: 480 Mbits/s
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
320,072 GB
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
2 ms
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB 2.0 1394a
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2014-08-30
Testseek heeft 8 proffesionele recensies verzameld voor Western Digital Media Center, 320 GB, USB 2.0/Firewire. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 73 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
73%
X