Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Western Digital
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
My Book Premium 500 GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WDG1C5000E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Western Digital: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26240
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:30:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf

My Book Premium 500 GB, 7200 RPM, 16 MB, USB 2.0, FireWire
Meer>>>

Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf.
Het zijn uw foto’s...uw muziek...uw video’s... uw belangrijke bestanden. Maak extra ruimte voor ze, maak back-ups van ze en bewaar ze veilig op WD’s My Book Premium. Deze betrouwbare, eenvoudig te gebruiken externe harde schijf is de perfecte opslagplaats voor al uw waardevolle digitale bezittingen.

Productkenmerken

Makkelijk te installeren, makkelijk in gebruik – De installatie is zeer eenvoudig omdat u de drives niet echt hoeft te ‘installeren’, u hoeft namelijk alleen maar de stekkers erin te stoppen en hij is klaar voor gebruik. U hoeft geen CD te installeren; de meegeleverde software wordt geladen van de drive de eerste keer dat u hem aansluit.

Dubbele aansluiting – Voor razensnelle prestaties is FireWire 400 de interface. Voor gemak en compatibiliteit tussen verschillende computers, gebruikt u USB 2.0. Moeilijk kiezen? Nee hoor, deze drive heeft beide aansluitingen, dus u hoeft niet te kiezen.

WD Backup™ software – We hebben software meegeleverd dat het maken van back-ups van uw data zo eenvoudig mogelijk maakt. In een paar eenvoudige stappen kunt u een back-up maken van al uw gegevens, of juist alleen van uw foto’s en muziek. U kunt ook back-ups inroosteren, zodat ze automatisch plaatsvinden en u zich er niet meer druk over hoeft te maken.

Opslagcapaciteitmeter – Zie in een blik hoeveel ruimte er nog is op uw schijf.

Intelligente beheermogelijkheden - De My Book drive zet zichzelf aan en uit tegelijk met de computer en Safe Shutdown™ voorkomt dat de schijf uitgezet wordt voordat al uw data geschreven is.

Slim ontwerp - De elegante behuizing, in de vorm van een boek, neemt minder plaats in op uw bureau, is makkelijk horizontaal te stapelen en maakt het mogelijk twee of meer drives netjes naast elkaar te zetten, zoals boeken op een plank.

Harde schijf van topkwaliteit - Binnenin de behuizing zit een buitengewoon snelle, uiterst stille, koel werkende harde schijf van Western Digital.

Gratis Google™ software - Doorzoek uw schijf, beheer uw foto's en vereenvoudig zoeken op het web met de meegeleverde Google software.

Ideaal!
- Snel back-ups maken van belangrijke documenten en afbeeldingen.
- Extra opslagruimte voor uw computer.
- Automatische backups van uw bestaande harde schijf.
- De muziek opslaan die op uw MP3-speler staat.
- Ruim voldoende opslagruimte voor het opslaan en bewerken van video’s.
- Uw digitale fotocollectie bewaren en indelen.
Korte samenvatting Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Western Digital My Book Premium 500 GB, 500 GB, 2.0, 7200 RPM, Zwart
Lange samenvatting Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf :

Western Digital My Book Premium 500 GB. Opslagcapaciteit harde schijf: 500 GB. USB-versie: 2.0. Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Western Digital My Book Premium 500 GB 500GB Zwart externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
500 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
16 MB
Poorten & interfaces
USB-aansluiting *
Dankzij de snelle 2.0 USB connector kun je met dit toestel MP3-bestanden afspelen, opgeslagen op een USB geheugenstick.
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
FireWire 400
FireWire-interface met een snelheid van 400 Mbit/s (50 MB/s). FireWire is een seriële computer-bustechnologie ontworpen als vervanging van SCSI en is gebaseerd op de IEEE 1394- en 1394b-standaarden.
Yes
Energie
Externe adapter
Yes
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 65 °C
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
141 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
170,5 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
57,2 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,32 kg
Verpakking
Meegeleverde kabels
FireWire, USB
Overige specificaties
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,2 ms
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC: 100 - 240 V, 47- 63 Hz
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
8,9 ms
Opslagcapaciteit
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
500107 MB
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1394a: 400, USB 2.0: 480 Mbps
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
2 ms
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP, Mac OS X 10.2.8+.
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
141 x 170,5 x 57,2 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 8 proffesionele recensies verzameld voor Western Digital My Book Premium 500 GB. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 70 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
X