Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Western Digital
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
74GB 3.5" SATA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WD740ADFD
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Western Digital: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39714
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 dec 2017 20:29:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf

Raptor SATA Hard Drive 74 GB, 1.5 Gb/s, 16 MB Cache, 10,000 RPM
Meer>>>

Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf.
WD maakt de meest betrouwbare SATA harde schijven ter wereld. Ze hebben een MTBF van maar liefst 1.2 miljoen uur, zakelijke kwaliteit, een garantie van 5 jaar, zijn voorzien van een SATA aansluiting en zijn uitgerust met de nieuwste technieken om ze bestendiger tegen trillingen. WD Raptor schijven zijn de allerbeste combinatie van betrouwbaarheid, hoge capaciteit en prestaties voor zakelijke toepassingen.

Belangrijkste kenmerken

- Betrouwbaar – Ontworpen en gefabriceerd naar zakelijke standard om zakelijke betrouwbaarheid te bieden in gebruiksintensieve omgevingen. Met een MTBF van 1.2 miljoen uur, hebben deze schijven de hoogste betrouwbaarheidsscore die er te koop is voor schijven van een dergelijke hoge capaciteit.

- Snel – Met een SATA aansluiting, een dataoverdrachtsnelheid van 1.5 Gbps, native command queuing (NCQ) en 16 MB cache leveren deze schijven echte topprestaties.

- Speciaal voor RAID, time-limited error recovery (TLER) – Een unieke WD functie, die voorkomt dat harde schijven uitvallen door het intensieve gebruik tijdens het herstellen van het RAID array na uitval van een andere harde schijf.

- Rotary Acceleration Feed Forward (RAFF™) – Optimaliseerd de werking en prestaties wanneer de drives worden gebruikt in omgevingen waar het risico op veel trillingen groot is, in systemen met meerdere harde schijven zoals rekserver of netwerkopslag.

- FlexPower™ - De schijf kan zowel via een gewone voedingskabel als via een nieuwe SATA voedingskabel zijn stroom verkrijgen.

Toepassingen

- Servers, NAS, wetenschappelijke berekeningen, video surveillance, zakelijke backups, document- en beeldbeheer, digitale video.
Korte samenvatting Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Western Digital 74GB 3.5" SATA, 3.5", 74 GB, 10000 RPM, SATA, 16 MB, HDD
Lange samenvatting Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf :

Western Digital 74GB 3.5" SATA. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 74 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 10000 RPM, Harde schijf-interface: SATA, Soort apparaat: HDD, Drive, omvang buffer: 16 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Western Digital 74GB 3.5" SATA 74GB SATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
74 GB
Harde schijf-interface *
SATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
10000 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Soort apparaat *
HDD
Drive, omvang buffer
16 MB
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
5,2 ms
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
4,6 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
2,99 ms
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
0,4 ms
Start/stop-cycli
20000
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
1200000 uur
Energie
Stroomverbruik (in standby)
2,48 W
Stroomverbruik (PowerSave)
2,66 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 65 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Hoogte, in bedrijf
305 - 3050 m
Hoogte bij opslag
-305 - 12200 m
Schokbestendigheid
Environmental requirements for optimal protection from impact in operating mode
65 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)
Environmental requirements for optimal protection from impact in non-operating mode
250 G
Gewicht en omvang
Breedte
101 mm
Hoogte
Hoogte van het product
26 mm
Diepte
147 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
822 g
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Drive, overdrachtssnelheid
81 MB/s
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
36 dB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 16 proffesionele recensies verzameld voor Western Digital Raptor SATA Hard Drive. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 87 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
87%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Western Digital Raptor SATA Hard Drive 36GB SATA interne harde schijf Western Digital Raptor SATA Hard Drive 36GB SATA interne harde schijf
(show image)
WD360ADFD Raptor SATA Hard Drive  — 
Western Digital Raptor 36GB Serial ATA 10000RPM 16MB 20pk bulk 36GB SATA interne harde schijf Western Digital Raptor 36GB Serial ATA 10000RPM 16MB 20pk bulk 36GB SATA interne harde schijf
(show image)
WD360ADFD-20PK Raptor 36GB Serial ATA 10000RPM 16MB 20pk bulk  — 
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
X