Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Western Digital
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Raptor 74 GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WD740ADFD-20PK
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Western Digital: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15016
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 dec 2017 20:29:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5-year.
Lange productnaam Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf

SATA Hard Drives 74 GB, 1.5 Gb/s, 16 MB Cache, 10,000 RPM
Meer>>>

Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf.
Reliable - Designed and manufactured to enterprise-class standards to provide enterprise reliability in high duty cycle environments. With 1.2 million hours MTBF, these drives have the highest available reliability rating on a high capacity drive.

Fast - With a next-generation SATA interface, 1.5 Gb/s data transfer rate, native command queuing (NCQ), and 16 MB cache, these drives deliver optimum performance.

RAID-specific, time-limited error recovery (TLER) - A feature unique to WD, prevents drive fallout caused by the extended hard drive error-recovery processes common to desktop drives.

Rotary Acceleration Feed Forward (RAFF™) - Optimizes operation and performance when the drives are used in vibration-prone, multidrive systems such as rack-mounted servers or network storage.
Korte samenvatting Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Western Digital Raptor 74 GB, 3.5", 74 GB, 10000 RPM, SATA, 16 MB
Lange samenvatting Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf :

Western Digital Raptor 74 GB. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 74 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 10000 RPM, Harde schijf-interface: SATA, Drive, omvang buffer: 16 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Western Digital Raptor 74 GB 74GB SATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
74 GB
Harde schijf-interface *
SATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
10000 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Opslagcapaciteit
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
74356 MB
Drive, omvang buffer
16 MB
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
5,2 ms
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
4,6 ms
Full stroke seek
10,2 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
2,99 ms
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
0,4 ms
Bytes per sector
512
Start/stop-cycli
20000
Harde schijf
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
1200000 uur
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 65 °C
Hoogte, in bedrijf
305 - 3050 m
Hoogte bij opslag
305 - 12200 m
Schokbestendigheid
Environmental requirements for optimal protection from impact in operating mode
65 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)
Environmental requirements for optimal protection from impact in non-operating mode
250 G
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
822 g
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
5/12 VDC
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
101,6 x 147 x 26,1 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
84 Mbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1,5 Gbit/s
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
29 dB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2013-11-02
Testseek heeft 16 proffesionele recensies verzameld voor Western Digital Raptor 74 GB. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 87 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
87%
X