Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Western Digital
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WD400EB-20PK
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Western Digital: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8770
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 00:13:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf

HD Protégé 40GB UIDE100 5400 2MB Buffer 2Year Warranty 20pak bulk
Meer>>>

Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf.
Designed for the value-segment of the desktop market and ideal for entry-level PCs, this member of the WD family offers the same quality, reliability and service inherent with all Western Digital-brand hard drives.
Korte samenvatting Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk, 40 GB, 5400 RPM, EIDE/ATA, 2 MB
Lange samenvatting Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf :

Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk. Opslagcapaciteit harde schijf: 40 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 5400 RPM, Harde schijf-interface: EIDE/ATA, Drive, omvang buffer: 2 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Western Digital K HD Protegé 40GB UIDE100 5400r 20pkBulk 40GB EIDE/ATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
40 GB
Harde schijf-interface *
EIDE/ATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Drive, omvang buffer
2 MB
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
13,8 ms
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
12,8 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
5,35 ms
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
2 ms
Harde schijf, aantal koppen
2
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
600 g
Overige specificaties
Harde schijf overdrachtssnelheid
594 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
101,6 x 147 x 26,1 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,594 Gbit/s
Totale opslagcapaciteit
40 GB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
IDE
X