Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Western Digital
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Red Pro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WD4002FFWX
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0718037845630 show
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Western Digital: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 mrt 2016
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 82701
Deze statistiek is gebaseerd op de 78476 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-03-16 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 76703 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 jul 2018 21:30:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productbrochure / Datasheet (0,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Proper Handling of WD Hard Drives Brochure (1,5MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf

4TB, 3.12.7 cm (5") , SATA 6Gb/s, 7200 RPM, 128MB
Meer>>>
Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf.

De WD Red Pro, die specifiek is ontworpen met het oog op MKB-klanten, is verkrijgbaar voor middelgrote tot grote 24x7 NAS-omgevingen met maximaal 16 posities. De WD Red Pro, die is gefabriceerd voor de hogere werklasten van uw bedrijf, is uitgebreid getest en wordt geleverd met een beperkte garantie van 5 jaar.

NAS voor grote bedrijven

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf met WD Red Pro harde schijven voor NAS-systemen met maximaal 16 posities. De WD Red Pro wordt geleverd met NASware 3.0, dat de systeemcompatibiliteit vergroot zodat naadloze integratie mogelijk wordt met uw bestaande netwerkinfrastructuur. Maak uw bedrijf waardevoller door uw werknemers hun bestanden sneller te laten delen en betrouwbaar back-ups te maken met WD Red Pro harde NAS-schijven in uw NASoplossing.

Exclusieve NASware 3.0-technologie

Onze exclusieve geavanceerde firmwaretechnologie, NASware 3.0, levert naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor systemen in veeleisende NASomgevingen.

Gebouwd voor optimale NAScompatibiliteit

Desktopschijven zijn niet speciaal voor NAS ontwikkeld. WD Red Pro harde schijven met NASware zijn dat echter wel. Onze exclusieve technologie maakt aan alle onzekerheid een einde bij het selecteren van een harde schijf en zorgt voor een balans tussen prestaties en betrouwbaarheid in NAS- en RAID-omgevingen. Het is heel eenvoudig: de WD Red Pro is de meest compatibele schijf die beschikbaar is voor middelgrote tot grote NASbehuizingen. Vertrouw ons echter niet slechts op ons woord. De WD Red Pro is een weerspiegeling van de meest uitgebreide lijst compatibiliteitstests met NASpartners op de markt.

Grotere bescherming tegen schokken voor NAS-posities

De WD Red Pro is voorzien van een meerassige schoksensor die automatisch subtiele schokken etecteert en van dynamische vluchthoogtetechnologie die elke lees-schrijffunctie aanpast om de gegevens te compenseren en te beschermen. Deze combinatie van technologieën beschermt de harde schijven in grotere NAS-omgevingen met 1 tot 16 posities nog verder en vergroot de betrouwbaarheid van de schijf.

Korte samenvatting Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Western Digital Red Pro, 3.5", 4000 GB, 7200 RPM, SATA III, 128 MB, HDD

Lange samenvatting Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Western Digital Red Pro HDD 4000GB SATA III interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Western Digital Red Pro. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 4000 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf-interface: SATA III, Soort apparaat: HDD, Drive, omvang buffer: 128 MB

LARGER NAS BAY SHOCK PROTECTION
LARGER NAS BAY SHOCK PROTECTION

A multi-axis shock sensor automatically detects subtle shock events that may occur in larger NAS environments and when combined with dynamic fly height technology, helps to adjust each read-write function to compensate for increased vibrations and protect data.

Harde schijf
Soort apparaat *
HDD
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
4000 GB
Harde schijf-interface *
SATA III
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Component voor *
NAS
Drive, omvang buffer
128 MB
Start/stop-cycli
600000
Transfersnelheid interface harde schijf
6 Gbit/s
Continue transfersnelheid harde schijf
202 MiB/s
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
1000000 uur
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Stroomverbruik (in standby)
1 W
Energie
Stroomverbruik (lezen)
9,1 W
Stroomverbruik (schrijven)
9,1 W
Stroomverbruik (idle)
7,1 W
Ingangsspanning
12
Opstartstroom
1,79 A
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 60 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Schokbestendigheid
Environmental requirements for optimal protection from impact in operating mode
30 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)
Environmental requirements for optimal protection from impact in non-operating mode
300 G
Gewicht en omvang
Breedte
101,6 mm
Hoogte
Hoogte van het product
26,1 mm
Diepte
147 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
720 g
Inhoud van de verpakking
Adapter opslagschijf inbegrepen *
No
Aantal
1
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2017-05-01
Testseek heeft 8 proffesionele recensies verzameld voor Western Digital Red Pro 4000GB SATA III interne harde schijf. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 100 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
100%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Western Digital Red HDD 4000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red HDD 4000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD40EFRX Red EUR 92,55
(excl. VAT)
EUR 145,99 (incl. VAT)
Western Digital Red HDD 3000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red HDD 3000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD30EFRX Red EUR 73,54
(excl. VAT)
EUR 115,99 (incl. VAT)
Western Digital Gold HDD 1000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Gold HDD 1000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD1005FBYZ Gold EUR 60,32
(excl. VAT)
EUR 95,98 (incl. VAT)
Western Digital Gold HDD 10000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Gold HDD 10000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD101KRYZ Gold EUR 289,24
(excl. VAT)
EUR 455,99 (incl. VAT)
Western Digital 10TB RED 256MB HDD 10000GB SATA III interne harde schijf Western Digital 10TB RED 256MB HDD 10000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD100EFAX 10TB RED 256MB EUR 256,90
(excl. VAT)
EUR 305,71 (incl. VAT)
Western Digital Gold HDD 4000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Gold HDD 4000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD4002FYYZ Gold EUR 133,87
(excl. VAT)
EUR 211,99 (incl. VAT)
Western Digital Red HDD 8000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red HDD 8000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD80EFZX Red EUR 185,94
(excl. VAT)
EUR 292,99 (incl. VAT)
Western Digital Red HDD 2000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red HDD 2000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD20EFRX Red EUR 39,29
(excl. VAT)
EUR 47,14 (incl. VAT)
Western Digital Gold HDD 12000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Gold HDD 12000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD121KRYZ Gold EUR 353,71
(excl. VAT)
EUR 557,99 (incl. VAT)
Western Digital Gold HDD 2000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Gold HDD 2000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD2005FBYZ Gold EUR 88,42
(excl. VAT)
EUR 138,99 (incl. VAT)
Western Digital Red HDD 1000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red HDD 1000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD10JFCX Red EUR 53,71
(excl. VAT)
EUR 83,98 (incl. VAT)
Western Digital Red HDD 6000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red HDD 6000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD60EFRX Red EUR 141,31
(excl. VAT)
EUR 222,99 (incl. VAT)
Western Digital Red HDD 750GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red HDD 750GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD7500BFCX Red EUR 45,83
(excl. VAT)
EUR 55,00 (incl. VAT)
Western Digital Red HDD 1000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red HDD 1000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD10EFRX Red EUR 34,01
(excl. VAT)
EUR 40,81 (incl. VAT)
Western Digital Red 5TB HDD 5000GB SATA III interne harde schijf Western Digital Red 5TB HDD 5000GB SATA III interne harde schijf
(show image)
WD50EFRX Red 5TB EUR 174,18
(excl. VAT)
EUR 210,76 (incl. VAT)
Land Distributeur
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 7 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Deutschland 8 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 3 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 3 distributor(s)
Belgium 2 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Norway 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Australia 15 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)
Customer service details