Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Western Digital
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Caviar Blue 250GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WD2500AAJS show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Western Digital: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 92734
Deze statistiek is gebaseerd op de 74624 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72898 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 00:40:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3-year
Lange productnaam Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf

Caviar Blue 250GB, SATA 3 Gb/s, 8 MB Cache, 7200
Meer>>>

Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf.
Het origineel.
Deze schijven zijn gebouwd met de beproefde en bewezen technologie van de originele bekroonde WD Caviar 3,5-inch harde schijven voor desktopcomputers.

SATA- of PATA-interface.
Hoewel SATA de standaardinterface in de sector is geworden, blijft WD desktopschijven met een PATA-interface maken voor unieke of verouderde systemen.

Waarde.
Deze schijven zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen en bieden kenmerken en capaciteit tegen een betaalbare prijs.

Krachtige prestaties.
Met SATA- en PATA-interfaces en cachegrootten tot 32 MB, biedt deze reeks schijven een volledig aanbod aan prestatiekenmerken.

Capaciteit.
We bieden WD Caviar Blue schijven met een capaciteit van 80 GB tot 1 TB omdat u nooit te veel opslagruimte hebt.

Zeer koel en stil.
Als u de schijf koel houdt, verhoogt de betrouwbaarheid. WD blijft nieuwe en innovatieve manieren ontwikkelen om schijven koel te houden terwijl ze actief zijn. Dit helpt de schijf en de gegevens erop te beschermen.

Compatibel.
We voeren tests uit op honderden systemen en veel platforms in ons FIT Lab en Mobile Compatibility Lab. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat onze schijven zullen werken in hun systemen.

ShockGuard.
Beschermt de harde schijf onmiddellijk tegen schade van stoten en trillingen terwijl ze loopt. Dankzij deze technologie kunnen WD Caviar-schijven toonaangevende schokspecificaties in de sector bereiken.

NoTouch ramp load-technologie.
De opnameknop raakt nooit de schijfmedia aan. Dit leidt tot aanzienlijk minder slijtage van de opnamekop en media en tot een betere beschrijving van de schijf bij het transport. IntelliSeek - Hiermee worden de optimale zoeksnelheden berekend voor minder stroomverbruik, geluid en trillen.
Korte samenvatting Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Western Digital Caviar Blue 250GB, 3.5", 250 GB, 7200 RPM, SATA II, 8 MB
Lange samenvatting Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf :

Western Digital Caviar Blue 250GB. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 250 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf-interface: SATA II, Drive, omvang buffer: 8 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
250 GB
Harde schijf-interface *
SATA II
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Drive, omvang buffer
8 MB
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
10,9 ms
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
8,9 ms
Full stroke seek
21 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,2 ms
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
2 ms
Start/stop-cycli
50000
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
9,50 W
Stroomverbruik (in standby)
1,60 W
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 65 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Eisen aan de omgeving
Hoogte, in bedrijf
-305 - 3050 m
Hoogte bij opslag
-305 - 12200 m
Schokbestendigheid
Environmental requirements for optimal protection from impact in operating mode
65 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)
Environmental requirements for optimal protection from impact in non-operating mode
250 G
Gewicht en omvang
Breedte
101,6 mm
Hoogte
Hoogte van het product
26,1 mm
Diepte
147 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
600 g
Overige specificaties
Harde schijf overdrachtssnelheid
748 Mbit/s
Wi-Fi
No
Ethernet LAN
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
No
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
101,6 x 147 x 26,1 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Gbit/s
Stroomvoorziening via USB
No
Externe adapter
No
eSATA
No
FireWire 400
FireWire-interface met een snelheid van 400 Mbit/s (50 MB/s). FireWire is een seriële computer-bustechnologie ontworpen als vervanging van SCSI en is gebaseerd op de IEEE 1394- en 1394b-standaarden.
No
FireWire 800
No
Fibre Channel
Indicates if product has a Fibre channel support
No
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
33 dB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2013-11-02
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor Western Digital Caviar Blue 250GB. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Western Digital 320GB 3.5" SATA II 320GB SATA II interne harde schijf Western Digital 320GB 3.5" SATA II 320GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD3200AAJS 320GB 3.5" SATA II EUR 34,98
(excl. VAT)
EUR 34,98 (incl. VAT)
Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA II interne harde schijf Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD5000AAKS WD5000AAKS EUR 67,05
(excl. VAT)
EUR 80,46 (incl. VAT)
Western Digital 80GB 3.5" SATA II 80GB SATA II interne harde schijf Western Digital 80GB 3.5" SATA II 80GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD800AAJS 80GB 3.5" SATA II EUR 12,49
(excl. VAT)
EUR 14,99 (incl. VAT)
Western Digital 320GB Caviar Blue 320GB SATA II interne harde schijf Western Digital 320GB Caviar Blue 320GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD3200AAKS 320GB Caviar Blue EUR 22,49
(excl. VAT)
EUR 22,49 (incl. VAT)
Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar Blue 250GB 250GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD2500AAKS Caviar Blue 250GB  — 
Western Digital Caviar SE 500GB SATA II 500GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE 500GB SATA II 500GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD5000AAJS Caviar SE 500GB SATA II  — 
MicroStorage

MicroStorage 250GB 7200rpm 250GB SATA II interne harde schijf
(show image)
AHDD012 250GB 7200rpm EUR 25,27
(excl. VAT)
EUR 30,33 (incl. VAT)
Western Digital Caviar SE 400GB SATA II 400GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE 400GB SATA II 400GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD4000AAJS Caviar SE 400GB SATA II  — 
Western Digital Caviar SE16 400GB SATA II 7200 16MB 400GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 400GB SATA II 7200 16MB 400GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD4000AAKS Caviar SE16 400GB SATA II 7200 16MB  — 
Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II 7200 16MB 20pk 320GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II 7200 16MB 20pk 320GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD3200AAKS-20PK Caviar SE16 320GB SATA II 7200 16MB 20pk  — 
Western Digital Caviar Blue 500GB 500GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar Blue 500GB 500GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD5000AAKS-RFB Caviar Blue 500GB EUR 54,47
(excl. VAT)
EUR 68,09 (incl. VAT)
Western Digital Caviar SE16 200GB SATA II 7200 16MB 20pk 200GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 200GB SATA II 7200 16MB 20pk 200GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD2000KS-20PK Caviar SE16 200GB SATA II 7200 16MB 20pk  — 
Western Digital Caviar SE16 400GB SATA II 7200 16MB 20pk 400GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 400GB SATA II 7200 16MB 20pk 400GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD4000AAKS-20PK Caviar SE16 400GB SATA II 7200 16MB 20pk  — 
Western Digital Caviar SE16 250GB SATA II 7200 16MB 20pk 250GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 250GB SATA II 7200 16MB 20pk 250GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD2500AAKS-20PK Caviar SE16 250GB SATA II 7200 16MB 20pk  — 
Western Digital Caviar SE16 500GB SATA II 7200 16MB 20pk 500GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 500GB SATA II 7200 16MB 20pk 500GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD5000AAKS-20PK Caviar SE16 500GB SATA II 7200 16MB 20pk  — 
Western Digital Caviar SE16 500GB SATA II 7200 8MB 20pk 500GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 500GB SATA II 7200 8MB 20pk 500GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD5000AAJS-20PK Caviar SE16 500GB SATA II 7200 8MB 20pk  — 
Western Digital 80GB 3.5 80GB SATA II interne harde schijf Western Digital 80GB 3.5 80GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD800AAJS-RFB 80GB 3.5 EUR 17,70
(excl. VAT)
EUR 22,12 (incl. VAT)
Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II 7200 8MB 20pk 320GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II 7200 8MB 20pk 320GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD3200AAJS-20PK Caviar SE16 320GB SATA II 7200 8MB 20pk  — 
Western Digital Caviar SE16 250GB SATA II 7200 8MB 20pk 250GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 250GB SATA II 7200 8MB 20pk 250GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD2500AAJS-20PK Caviar SE16 250GB SATA II 7200 8MB 20pk  — 
Western Digital Caviar SE16 400GB SATA II 7200 8MB 20pk 400GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 400GB SATA II 7200 8MB 20pk 400GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD4000AAJS-20PK Caviar SE16 400GB SATA II 7200 8MB 20pk  — 
Western Digital Caviar SE16 200GB SATA II 7200 16MB 200GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 200GB SATA II 7200 16MB 200GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD2000KS Caviar SE16 200GB SATA II 7200 16MB  — 
Western Digital Caviar SE16 80GB SATA II 7200 8MB 20pk 80GB SATA II interne harde schijf Western Digital Caviar SE16 80GB SATA II 7200 8MB 20pk 80GB SATA II interne harde schijf
(show image)
WD800AAJS-20PK Caviar SE16 80GB SATA II 7200 8MB 20pk  — 
Land Distributor
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)